Annonce

Frustrerende nederlag
RH_Herrer-nordsjaelland04_231011_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Håndbold Rødovre Håndbolds 2. divisionsherrer tabte deres næstsidste kamp mod topholdet Holte med 27-36 efter en frustrerende anden halvleg, der gjorde en tæt kamp til et kæmpe nederlag.

Rødovre HK – Holte: 27-36(14-16)

Rødovres målscorer: Martin Rasmussen 12, Lasse Johansen 5, Jonas Rikardo 4, Lasse Teis Rasmussen 3, Stian Kunnis 1, Kristoffer Hansen 1, Nicklas Mittet 1.

Annonce

Oplyst af en blændende sol som symbol på at håndboldsæsonen har ramt de afgørende kampe, lagde Rødovre Stadionhal rammerne til opgøret mellem Rødovre Håndbolds 2. divisionsherrer og Holtes ditto.

Fra kampen start var det tydeligt, at Rødovre var det hold, der havde mest brug for de 2 point, og specielt Martin Rasmussen lagde godt fra land med at sende Holte-keeperen forgæves rundt i målet efter hans kanonkugler af skud.

Mens Holte i starten måtte slide hårdt i det for at skabe kvalificerede målchancer, kunne Rødovre på få sekunder spille sig til mål. Holte brugte dog kræfterne på at slide sig igennem, og med lidt marginaler på deres side kunne de udligne til 4-4 efter at have været bagud 3-1. En anelse ufortjent.

Holte lurede efterhånden, at det ikke var smart at lade Martin Rasmussen skyde frit omkring sig, så Rødovres offensiv måtte finde nye veje. Med indskiftningen af Nicklas Mittet kom stregspilleren Jonas Rikardo også i spil, men også den vej til målet fik et omstillingsparat Holte-hold lukket.

I den anden ende var Holte også vågnet til dåd. Som en tørretumbler sendte Holtes krydsløb Rødovre-forsvaret fra side til side, indtil en gennembrudsmulighed viste sig. Kun enkelte magiske øjeblikke fra Thorkild Andersen i målet holdt kampen lige.

Det kunne dog ikke vare ved, og Holte trak også fra og kom bl.a. 15-12. To mål på rendyrket vilje af Kristoffer Hansen og Nicklas Mittet begrænsede skaderne før anden halvleg for Rødovre, og pausestillingen blev ’kun’ en 16-14-føring til Holte.

Anden halvleg startede symbolsk med tre Rødovre-skud på stolpen på 100%-chancer. Dermed var frustrationen plantet, og det skulle blive temaet for resten af halvlegen. Efter en god start, hvor man spillede sig frem til gode chancer, røg dampen af lidt af hjemmeholdet.

Da gæsterne samtidig udnyttede, hvad de fik af chancer, kunne Rødovre blot se på i frustration, mens kampen forsvandt mellem hænderne på dem. Dommere, egne små tekniske fejl og modstanderne blev genstand og ofre for irritationsudbrud fra hjemmeholdet, der heller ikke havde marginalerne med sig.

Efter Holte kom foran med 4-5 stk. forsvandt koncentrationen i forsvaret også, og Rødovre stod nogle gange og boblede, mens Holte ubesværet løb igennem til skud.

Et keeperskift fra Thorkild Andersen til Patrick Mittet ændrede ikke meget. Det gjorde et keeperskift i den anden ende til gengæld. Den unge ynglinge-målmand Alexander Johansen, der kom ind, fik en hånd eller fod på næsten alt.

Dermed blev en 4-5-målsføring til en 10-målsføring, og de sidste minutter skulle blot overstås, inden begge hold kunne konstatere, at gæsterne stak af sted med en 9-målssejr på 27-36.

Med nederlaget til topholdet har Rødovre nu 18 point forud for sidste runde, hvor holdet møder Amager på udebane. Stillingen i bunden er som følger:

7. Næstved/Herlufsholm 21 p

8. Øresund Håndbold 20 p

9. Team Sydhavsøerne 19 p

10. Rødovre 18 p

11. Nordsjælland Håndbold 18

Alle hold mangler én kamp. Nr. 11 rykker direkte ned, mens nr. 10 spiller play-off om overlevelse. I sidste runde møder Nordsjælland Holte, der for længst har sikret sig førstepladsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top