Annonce

Fortryder intet
IMG_5243.jpg
Foto: Brian Poulsen
Håndbold Det var en ærgerlig, men også forholdsvis afklaret Rødovre-træner Maibritt Skeldrup, der talte med Rødovre Lokal Nyt efter RHs farvel til 1. division.

”Lige nu er vi bare utroligt skuffede.”

Ordene lød simple, men var en utrolig god beskrivelse af det blik, der sad i øjnene på Rødovres spillere efter, at det stod klart, at RH’s status som 1. divisionshold slutter ved sommerferien. De blev sagt af Rødovre-træner Maibritt Skeldrup, der mente, at Rødovre havde chancen for at vinde kampen over Tarm-Foersum, men forspildte chancen:

Annonce

”Vi har nogle enkelte muligheder, vi ikke udnytter. Jeg tror, at en enkelt føring (til Rødovre red.), så de måske knækket nakken,” fortalte den slukørede Rødovre-træner, og fortsatte med at forklare den minimale forskel på sejr og nederlag:

”Det er marginalerne. Ved 20-20 har vi et stolpeskud. Der er også en aflevering ud over sidelinjen.”

Rødovre havde ellers sin bedste periode i minutter op til afgørende angreb mod slutningen, men måtte alligevel erkende, at da det gjaldt var Tarm-Foersum mere effektive.

Ny oplevelse. Med kampens betydning var der tydeligvis en del pres på og nerve i spillet. Rødovre har endnu ikke haft erfaring med denne slags overlevelsesfinaler.

”Mange af vores har ikke prøvet det her før. Tarm har prøvet det før. De prøvede det forrige år. De prøvede det sidste år,” sukkede Skeldrup, der ikke kun ærgrer sig over søndagens nederlag, men mindst lige så meget over tidligere nederlag.

”Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at der er nogle andre kampe, hvor vi lige har manglet det sidste. Jeg synes stadig, Roskilde-kampen er ærgerlig. Jeg synes, Nykøbing-kampen er ærgerlig. Lige de to kampe, der løber vi tør kræfter, fordi vi ikke havde mere at gøre med. Det er det ærgerligt, at vi ikke har haft en spiller eller to mere,” huskede hun og fortsatte:

”Jeg husker også den dobbeltweekend, hvor vi har Lyngby nede i sækken, men taber, og så mangler totalt dagen efter mod AGF.”

Vigtig lektie. Allerede søndag aften magtede Rødovre Håndbold at se ud i fremtiden. Selv uden noget konkret kunne man allerede nu fornemme en vilje til at få noget konstruktivt ud af året i 1. division:

”Når vi får det lidt på afstand, så tror jeg, vi har gjort os nogle erfaringer, der gør, at hvis vi kommer med igen, så er man mentalt lidt bedre rustet til det. Jeg synes, der har været nogle rigtig gode tendenser siden omkring jul. Vi slår Ajax, spiller godt mod Skive, vi tager til Tarm og får et point,” forklarede Skeldrup, der ikke har noget at fortryde ifl. hende selv:

”Vi har haft et godt koncept. Vi havde en god opstart. Jeg har hele tiden troet på, at vi kunne gå igennem med det. Det er marginaler fra at det har vist sig at være det rigtige,” lød det det.

Klubben som grundlag. Et evt. forsøg på at komme tilbage til 1. division vil udspringe af klubbens egne ressource. Førsteholdstræneren er ikke blind for, at der kommer til at ske forandringer, men hun har øje for, at klubben har noget potentiale at udnytte:

”Hvis man kigger på dameafdelingen, så er der et enormt potentiale for at klubben går en lys fremtid i møde. Der er et godt U-18-hold. Det er nogle dygtige 14-piger. Der er masser talent i klubben at tage af,” sagde Maibritt Skeldrup afsluttende, inden hun trak sig tilbage for at kapere oplevelsen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top