Annonce

Første stik til RSIK
Ishockey Grundspilsvinderne fra Herning var på besøg i Rødovre til det første opgør i semifinalerne i ishockeyens 1. division. Kampen endte med en sejr til Rødovre.

1. semifinale, onsdag den 29. februar 2012:
Rødovre-Herning 5-2 (2-0, 2-0, 1-2)
10:32 1-0 Thomas Olsen
16:12 2-0 Patrick Rasmussen (Strecker, Christjansen), pp1
26:03 3-0 Sebastian Bertolt (E. Rasmussen og P. Rasmussen)
37:05 4-0 Patrick Rasmussen (Olsen)
45:32 4-1 Mathias H. Mølgaard (A. Jensen)
52:25 5-1 Nikolaj Zorko (Blinkenberg), pp1
53:48 5-2 Bjørn Uldall (A. Jensen), pp1
Udvisninger:
RSIK: 5×2
Herning: 5×2
Skud: 26-24

Den første semifinale mellem Rødovre og Herning havde, helt som ventet, høj underholdningsværdi i Rødovres lille træningshal med den lille isflade.
Masser af tacklinger, højt tempo, nærkampe, intensitet og syv mål. Det var fed slutspilshockey, som var godt styret af dommer Bo Andersen, der lod kroppene torpedere hinanden, næverne ’småtale’ i en god kombination af tempofyldt skøjteløb.
Herning kom stærkt ud til kampen, og havde i det hele taget stor ære af en rigtig fed kamp. Jyderne leverede også et tempofyldt skøjteløb, virkede mere struktureret i deres spil sammenlignet med Rødovres kvartfinale-modstander, Esbjerg. Gæsterne fra Heden havde også flere nærgående forsøg, inden det 15-årige stortalent Thomas Olsen fandt vej til netmaskerne, som den første i kampen.
Men når det gjaldt mål var det Mighty Bulls spilleren Patrick Rasmussen, der satte sig selv i fokus. Med to scoringer og en assist på de næste tre mål, var han ’Man of the Match’ sammen med Rødovres målmand Frederik Jakobsen.
Selvom banderne ofte sang på grund af de mange tacklinger, forblev kampen rent spillet. Det var derfor en fornøjelse at se den første semifinalekamp, hvor Rødovre igen fik stor gavn af deres aggressive forechecking og konstante presspil fra de fire skøjtestærke kæder, som træner Brian Madsen bruger på skift.
Hos Herning sprang det unge backpar Mads Jørgensen og Bjørn Uldall i øjnene. De fik utrolig meget spilletid, og gjorde det yderst fornuftigt, selvom de befandt sig i en sand heksekedel.
Selvom cifrene lød overbevisende til Rødovres fordel, var det en jævnbyrdig kamp og serien kan meget vel ryge ud i fem opgør, for de to hold står fremragende til hinanden.
De to hold mødes igen på fredag i Herning.

Annonce

I den anden semifinale vandt Gentofte med 6-3 ude mod Rungsted.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top