Annonce

Fejende flot finish
Ishockey RSIK vandt kamp 2 mod Rungsted i kampen om DM-bronzen i 1. division. Holdet spillede en 5-3-sejr hjem på en effektiv tredje periode, og metallet uddeles således efter det tredje opgør i næste uge.

Bronzekamp 2, torsdag den 15. marts 2012
RSIK – Rungsted IK 5-3 (0-1, 1-1, 4-1)
15:08 0-1 Jeppe Burchard (Hebsgaard, Herlet)
23:35 0-2 Jeppe Burchard (Hebsgaard, Zink)
28:34 1-2 Patrick Rasmussen (Ry Nielsen, Strecker)
41:41 2-2 Mikkel Ry Nielsen (Strecker)
48:49 3-2 Dennis Christjansen (Bau Hansen, Lassen)
53:24 4-2 Dennis Christjansen (Olsen, Bergholt)
54:51 4-3 Jeppe Burchard (Herlev)
57:22 5-3 Mathias Bau Hansen (Christjansen) pp1
Udv.: RSIK 3×2 + 1×5 + 1×20 (Linnet), EIK 4×2 + 1×5 + 1×20 (Burchard)
Skud: 33-27 (12-14, 11-7, 10-6)
Tilskuere: 151

RSIK fremtvang torsdag aften en tredje og afgørende kamp om DM-bronzen i 1. division, da hjemmeholdet slog rivalerne fra Rungsted med 5-3 efter en tempofyldt kamp.

Annonce

Udeholdet, der vandt første opgør med 6-5 på hjemmebane, førte 1-2 efter de første to perioder. RSIK dominerede klart anden periode, men Rungsted-målmand Kim Petersen holdt flot skansen i målet. De 10-15 trommende supportere fra udeholdet kunne derfor være tilfredse inden kampens sidste periode.

Her fik RSIK endelig udbytte af de hidtil mange store og åbne chancer, da det blev til hele fire scoringer mod Rungsteds ene. Mighty Bulls-spilleren Mathias Bau Hansen lukkede og slukkede til slutresultatet 5-3 med en flot scoring. Han udspillede forsvar og målmand og lagde pucken op i nettaget. En flot finish i øvrigt af hele mandskabet.

11 sekunder før slutsløjt opstod tumult og både Ulrich Linnet og Jeppe Burchard, der havde lavet hattrick for udeholdet, blev smidt i bad med fem minutter plus game misconduct for henholdsvis spearing og cross checking. En skæmmende afslutning på en ellers underholdende match.

En fortjent sejr til træner Brian Madsens tropper fra RSIK, der havde det meste spil og de fleste chancer. Holdet havde i aftenens anledning også stor støtte fra Mighty Bulls, idet Tobias Ruelykke, Sebastian Bergholt, Patrick Rasmussen, Mathias Bau Hansen og Ulrich Linnet var trukket i RSIK-trøjen. De gjorde forskellen i sidste ende, men der var også solide præstationer af flere spillere – heriblandt målscorerne Dennis Christjansen og kaptajn Mikkel Ry Nielsen.

Nu skal holdene således ud i en tredje og afgørende duel om DM-bronzen. Duellen finder sted i Hørsholm Skøjtehal fredag i næste uge.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top