Den som flaskehalsen peger på
WEB_ol-i-lommen-alkoholiker.jpg
Pårørende til alkoholikere kan nu helt anonymt få hjælp og tale med ligesindede. Første møde finder sted i sognehuset i Rødovre Kirke mandag den 5. marts kl. 19.00. Foto: Arkiv
alkohol Alkoholisme er en familiesygdom. Pårørende lider ofte under et familiemedlems problem med alhokol, men der er hjælp at hente. Pårørende kan nu helt anonymt få hjælp og tale med ligesindede.

‘Den som flaskehalsen peger på’ er en sjov børneleg, men for pårørende til alkoholikere har sætningen en anden betydning. Pårørende til personer med alkoholproblemer oplever nemlig ofte en stor smerte i forbindelse med misbruget. Udbuddet af hjælp til pårørende har indtil videre været yderst sparsomt i kommunen, men det laver den anonyme familiegruppe ‘Alanon’ nu om på.
Helt anonymt. Mandag den 5. marts inviterer de pårørende indenfor i sognehuset i Rødovre Kirke for at dele erfaringer, styrke og håb.
“Alkoholisme er en familiesygdom, for der er mange der bliver ramt, når et familiemedlem drikker for meget,” forklarer Maria, der selv er pårørende til en alkoholiker og er en af initiativtagerne til den nye gruppe.
“Det hele foregår helt anonymt og man kan er ikke tvunget til at komme flere gange. Det hele foregår på et frivilligt plan og som pårørende er man også velkommen til bare at komme og lytte,” siger hun.
(Maria er et dæknavn. Marias rigtige navn er redaktionen bekendt, red.)
Gruppen mødes hver mandag fra kl. 19.00 til 20.00. Første møde finder sted den 5. marts. Hvis man har yderligere spørgsmål kan Maria kontaktes på tlf: 26 37 35 01.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top