Bronze ved første DM
ishockey RSIKs første mandskab har været i ’DM-ilden’ og det endte med bronze, da værterne fra Vojens vandt guld foran Herning.

Det er formentlig ikke det DM, som man husker tilbage på med de bedste tanker i RSIK. Men efter en skidt weekend blev det alligevel til bronze.
Der var bl.a. et nederlag på 0-1 til Gentofte, som ikke var spået af de fleste. Men Rødovredrengen Frederik Hansen, som i dag står for Gentofte, var ikke til at passere i den kamp og så led RSIK et overraskende nederlag.
Turneringen startede ellers planmæssigt for Rødovre, der vandt med 13-3 over Hvidovre, hvorefter det overraskende nederlag til Gentofte blev en realitet.
Herefter blev Esbjerg besejret 5-0, bl.a. via en scoring af den kun 13-årige Magnus Molge. Men optimismen og varede kort, da Herning satte et punktum for Rødovres gulddrømme, da uldjyderne vandt 4-2. I den sidste kamp viste værterne fra Vojens ingen nåede med en 5-0 sejr, hvorefter de kunne kalde sig Danmarksmestre.

Topscorer i turneringen blev Hernings Frederik Fogh Madsen med 11 point (8+3), mens Rødovres topscorer blev Thomas Olsen med 6 point (4+2). Ganske fascinerede opnåede den kun 13-årige Magnus Molge fem point (2+3) for Rødovre.

Annonce

Slutstilling:
1) Vojens
2) Herning
3) Rødovre
4) Esbjerg
5) Gentofte
6) Hvidovre

Årets målmand: Thomas Lillie, Vojens
Årets back: Daniel Hansen, Vojens
Årets forward: Frederik Fogh Madsen, Herning.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top