Annonce

Børneminister i Ungdomsbyen
WEB_christine-antorini_13_1.jpg
Foto: Brian Poulsen
fint besøg Børne- og undervisningsminister Christine Antorinis (A) havde travlt, da hun i mandags besøgte Ungdomsbyen i Islev.

Ministeren skulle tale ved UNESCO ASPs netværksmøde og besøgte i den anledning nogle af Ungdomsbyens elevkurser. Blandt andet blev det til et besøg i Pengetanken, hvor børn og unge lærer om privatøkonomi. Dernæst kom hun i ilden i Dialoghuset, hvor unge viste, hvordan de arbejder med fællesskab og konflikthåndtering. Christine Antorinis havde dog også tid til at kaste sig ud i smagsoplevelser og rollespil i det som Ungdomsbyen selv kalder for ‘Kampen om kostvanerne’, inden hun til sidst rundede besøget af i byens medborgerhus. Se mere på WEB-TV på rnn.dk og se  også Rødovre Lokal TVs reportage næste torsdag fra klokken 12.30-13.30 og næste fredag fra kl. 15-16.

[yt]4B-HWfQyD_Y[/yt]

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top