Annonce

Astrup forklarer annulleret mål
IMG_3398.jpg
Rasmus Astrup scorer liggende fra isen, men målet annulleres, da dommeren mener, at målet var ude af position før pucken røg over mållinien. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rasmus Astrup ærgrer sig over alt for mange brændte chancer, og så udtaler han sig også om det annullerede mål i slutfasen. ”Jeg ser pucken gå ind i målet før mig,” siger han. Vi har også kommentarer fra Andy Contois og Tobias Hansen.

Det var kampens mest omdiskuterede situation, da Rasmus Astrup kort før tid sendte pucken i nettet, før målet røg ud af position. Vi har talt med hovedpersonen selv, der gemmer kommentaren om denne situation til sidst.

”Vi spiller en fornuftig første periode, som vi burde have haft mere ud af. Vi har masser af skud på mål, men deres målmand redder dem,” siger han og kommenterer på AaBs første mål.

Annonce

”Vi skal have pucken ud, men får det ikke gjort. Og så er vi slet ikke stærke nok foran mål. ’Seb’ (Sebastian Dahm, red.) kan ikke se pucken, og så går den ind. Det er for dårligt spil af os.”

Rødovre havde masser af gode chancer undervejs, men effektiviteten udeblev til stor frustration.

”Deres målmand står en ok kamp, men det er ligeså meget os selv, der måske skal skyde alle andre steder end lige i maven. Vi var overhovedet ikke skarpe nok i dag,” udtaler Astrup.

Hvis ikke mål – så straffe
Og så til situationen, hvor Rasmus Astrups mål blev annulleret til sidst i opgøret.

”Jeg får en pasning fra Morten Allesøe. Jeg trækker ned og løber på tværs, men jeg bliver hevet ned. Pucken rammer mig og går ind i målet, hvorefter jeg selv ryger ind i det. Jeg ser pucken gå ind i målet før mig,” forklarer han og fortsætter.

”Hvis ikke der er mål, så skal der dømmes straffe, for jeg er helt alene igennem.”

Tyrene er nu nødsaget til at vinde på udebane igen for at fremtvinge en syvende og afgørende match på hjemmebane.

”Vi har spillet mange dårlige kampe deroppe i år, men sidste kamp var god, og det skal vi finde frem igen. Vi skal have en god defensiv og målmand og score på vores chancer. Så skal vi nok tage sejren,” lyder det fra #24.

’Sumpen’ var på mærkerne i aften med flot opbakning i form af syngende slagsange.

”Stor ros til dem i dag. Tilskuerne og det hele var der, men vi var der bare ikke selv. Jeg ved ikke, hvad der sker – vi skal vinde den kamp, det skal vi. Vi havde hjemmebanefordel og 2-2, og med en sejr kunne vi have fået to matchbolde. Det var ikke vores dag i dag, og det er bare sådan noget, der ikke må ske i playoff. Bare ikke godt nok,” slutter Rasmus Astrup, der prydede forsiden af aftenens kampprogram.

Skulle have udnyttet tunge busben
Vi talte også med amerikanske Andy Contois, der ikke var tilfreds med tingene på isen.

”Det var sådan en kamp, hvor vi ikke mødte op. AaB var et hold med seks timer i bus, og så skal vi på dem fra første sekund. Jo mere tid, vi giver dem, desto mere kommer de ind i kampen. De har masser af fart, men vi skulle klart have draget fordel af deres tunge ben efter en lang bustur. Det gjorde vi bare ikke,” ærgrer Rødovres topscorer sig og fortsætter.

”Vi er godt med i første periode, men herefter bliver det en mere lige kamp. Nu bliver vi nødt til at gå op i deres hal og stjæle kampen. Det har været et svært sted at spille hele sæsonen, og jeg tror også, det bliver en tæt kamp deroppe.”

Der er seks dage til det sjette opgør i serien.

”Nu får vi en lille uge uden kamp, og AaB får muligheden for at få nogle af deres spillere tilbage. Og så skal vi selv møde op – inklusiv mig selv – og vise, at vi vil vinde. Og det gør vi forhåbentlig,” slutter Andy Contois.

Vi fik også en kommentar fra backen Tobias Hansen, der var med igen i aften efter han sad over i kampen i Aalborg på grund af sygdom.

”Jeg har ligget syg to dage og kommer tilbage og træner for første gang i går. Sebastian Bergholt spillede en super god kamp i Aalborg og tog ansvaret til sig med en god indsats. Så skal han selvfølgelig have chancen igen på min plads,” lyder det ærligt fra den høje back. Han fortsætter.

”Jeg kommer så ind i fjerdekæden i dag og spiller lidt mindre, end jeg plejer, og havde en lidt anden rolle. Jeg døjer stadig med lidt hals og hoved, men det er småting og ikke noget, der hæmmer mig.”

Rødovre gav sejren væk
Fjerdekæden leverede end god indsats med aggressiv forechecking i hele kampen.

”Vores opgave i fjerdekæden er at gå ind og spille et hårdt skift og køre på. Vi skal give noget luft til de andre. Vi får flest skift i første periode og spiller også klart bedst der,” udtaler Hansen og fortsætter om kampen generelt.

”Vi skulle have haft nogle mål i første periode og komme foran, og så mister vi det lidt i anden periode. Det er os selv, der giver dem sejren i dag, synes jeg.”

Det er ingen umulig opgave at hjemhente to sejre for at gå i semifinalen, hvis det står til backen.

”Vi er lidt triste nu, men tager hjem og kommer over det her. Så står vi op og træner hårdt igen på mandag og ser frem til kampen i Aalborg på fredag. Vi tager en kamp ad gangen, og vinder vi i Aalborg, så vinder vi også den syvende og sidste,” siger Tobias Hansen og afslutter om den forestående minipause midt i slutspillet.

”Nu har det været rimelig intenst med kamp hver anden eller tredje dag. Det er fint nok med noget hvile, det er jo ens for begge parter.”

Rødovre skal forsøge at udligne til 3-3 i kampe, når det sjette opgør spilles på fredag kl. 21 i Aalborg.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top