Annonce

Andet gear var ikke nok
RFC_herrer_07_030312_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Floorball Rødovres træner Kasper Sindt mente efter søndagens anden kvartfinale, at Rødovre var mentalt fraværende i første periode.

Team Århus Floorball vandt sin første periode i årets kvartfinaleserie mod Rødovre FC, da de i første periode af søndagens opgør vandt 1-0:

”Det var, som man kunne have frygtet. Det var søndag morgen kl. 10:30. Selvom vi havde snakket meget om, at vi skulle være klar, så var det som om, 7-1-sejren sad i systemet, og vi håbede, at vi kunne køre den hjem i andet gear,” fortalte Rødovre-træner Kasper Sindt til Lokal Nyt efter kampen.

Annonce

Tilbage til virkeligheden. I pausen mellem første og anden periode ændrer Rødovre sig fuldstændig, og det tilskriver Sindt koncentrationen:

”Det er mentalt. Det er 100 % mentalt. Virkeligheden går op for os, og vi finder ud af, at den ikke kan køres hjem på rygraden. De spillede deres chance. Vi snakkede om i går, at det er en ny kamp hver gang. Det er lige meget, om man vinder 3-2 eller 24-2, det tæller kun for én sejr.”

Unge gennembrud. På trods af mange skader har kvartfinaleserien også afsløret, at Rødovre FC råder over nogle talentfulde alternativer, der har grebet chancen i de to første kampe.

Mikkel Gotfredsen var i centrum lørdag med to mål, mens det søndag var Jannick Dalkvist, der imponerede. Og de unge spilleres gennembrud er noget, Kasper Sindt kan bruge til noget.

”Det er super vigtigt. Jannick Dalkvist spiller en fantastisk kamp i dag. Ligesom Mikkel Gotfredsen gør det. De to har ligesom mange andre bevist, at de er klar til at tage skridtet. De gør de rigtige ting derinde(på banen red.). Dalqvist har en rigtig vigtig rolle i vores defensiv også i dag. Det styrespil(Den del af spillet, hvor man presser modstanderens boldholder til en af siderne) han kører, det kører han til UG,” jublede Sindt efter kampen.

”Vi ved, at det bliver en hel anden oplevelse at komme derover. Gulvet gør det lidt sværere at køre det flydende spil, som vi kan på hjemmebane, så på den måde bliver det en anden kamp. Vi er opmærksomme på, at vi skal spille med nogle mere primitive midler, og måske se om vi kan få et par skud ind udefra,” lød det optimistisk fra Rødovre-træneren, der gerne ser, at Rødovre afgør serien hurtigst muligt:

”Vi vil gerne lukke den i tredje kamp. Og hvis ikke i tredje kamp, så den fjerde, så vi har lidt pause frem mod semifinalen, så vi kan få styr på truppen igen.”

Michael Mathiasen burde være med i kampen(e) i Århus, mens Tobias Nielsen, Jannik Trolle og Kenneth Thomasen højst sandsynligt sidder ude i længere tid.

En evt. femte kvartfinale spilles i Rødovre Stadionhal i weekenden 24./25. marts.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top