Annonce

Afghanistan-veteran filosoferer på ny
WEB_milo1.jpg
En af Rødovres største musiktalenter, rapperen M.I.L.O. har mere end en million plays på sin egen YouTube-kanal, ikke mindst på grund af videoen om livet som soldat i Afghanistan. Her ses M.I.L.O neders i midten, under en udstationering i Afghanistan Foto: Privat
musik Den omvandrende rimsmed M.I.L.O. blev for få år siden kendt på rekordtid, da han afslørede, hvor svært det var som udsendt soldat at sige farvel til sin familie. Nu er Afghanistanveteranen klar til at hitte igen.

Rødovredrengen Martin Hoffmann, bedre kendt som M.I.L.O, har for længst rundet den første million afspilninger på YouTube. Nu er han klar med en ny single om lommefilosofi.
I 2010 udgav han gratis- albummet ‘Min sidste time’, forud for sin udsendelse til Afghanistan. Her erobrede YouTube-hittet ‘Farvel til ’09’ hurtigt danskernes hjerter, og san- gen vandt en Hugo for bedste musikvideo samme år, ligesom den var nomineret til flere priser, bl.a. ved G.I. Filmfestival i New York. Pludselig var rapperen fra Rødovre hot news i “Go’ aften Danmark”, og i Ekstra Bladet. Nu håber M.I.L.O. at gentage succesen.
I mandags udkom nemlig ‘Lommefilosofi’, som er den første single fra et helt nyt album.

Pladekontrakt
Med sig i studiet har M.I.L.O. haft sin faste producer, Kenni Andruszkow Poulsen, og det samarbejde blev i starten af 2012 markeret med en pladekontrakt hos selskabet Tundra Music Group.
Om singlen siger M.I.L.O selv:
“Jamen, den nye single er hård. Hårdtslående er måske også et ord man kan bruge. Det er en single som går lige til stålet omkring min personlige filosofi, som selvfølgelig ændres hele tiden, derfor af navnet ‘Lommefilosofi’. Den går lidt mere til kødet af vores eksistensgrundlag og hvad vores samfund egentlig er drevet af, set gennem øjnene på en person, som har ofret, og sat alt, på spil for det,” siger Martin Hoffmann og uddyber:
“Derudover mener jeg at vi eksperimenterer lidt både flowmæssigt, men også musisk. Det er meget anderledes i forhold til hvad vi egentlig plejer at lave.”

Annonce

Singlen kan købes
på alle landets gængse musikportaler.

Kommentarer

1 kommentar om “Afghanistan-veteran filosoferer på ny”

  1. Linnea siger:

    super flodt martin!! way to go!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top