Annonce

7 minutter fra point
RH_Damer-falster_20_040312_BP.jpg
Rødovres damer var tæt på at hente Nykøbing Falster, men tilsidst løb gassen af ballonen. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Med 7 minutter igen var Rødovre Håndbolds 1. divisionsdamer et mål fra at få point mod Nykøbing Falster. I de sidste 7 minutter var kræfterne dog væk, og en skarp kontrafase sikrede Nykøbing Falster de to point.

Rødovre Håndbold – Nykøbing Falster: 25-29(13-16)

Rødovres målscorer: Nadia Mestasi 9, Maibritt Ranch 3, Karina Jørgensen 3(3), Mia Brøndum 3, Jannie Spelmann 2, Stine Kock 2, Katrine Buus 1, Katja Eigemann 1, Mette Bertolt 1.

Annonce

Udv: RH: 4 x 2 min, NyF: 4 x 2 min.

Det var et Nykøbing Falster-hold, der ikke havde så meget at spille for, som søndag stod overfor RHs 1. divisionsdamer, der kæmper for livet i 1. division. Forskellen i motivation var dog ikke til at se fra kampens start, hvor begge hold kom med masser energi.

Rødovres offensive forsvar voldte Nykøbing Falster en del problemer til at starte med, mens Rødovres offensiv efter de første par skud havde problemer med at finde de rigtig gode muligheder i angrebet. Som kampen skred frem blev Nykøbing Falster bedre til at skabe åbninger i det offensive Rødovre-forsvar, og udnyttede dem til både at løbe og skyde sig igennem.

Stregspil i fokus. Rødovre forsøgte at sætte stregspilleren Maibritt Ranch i scene, og specielt Jannie Spelmann var dygtig til at finde stregen. Også Nadia Mestasi og Stine Kock bidrog. Mestasis gennembrudsstyrke og Kocks skud resulterede i, at Rødovre hang på Nykøbing Falster de første 10 minutter.

Herfra blev det lidt ujævnt i Rødovre-offensiven, og det straffede Nykøbing Falsters kontrafase med uhyggelig skarphed, og før Rødovre havde set sig om, var de nede med 4 mål. Rødovres egen kontrafase var præget af tekniske fejl, og det gode forsvarsspil blev derfor sjældent belønnet i den anden ende.

Tæt på udligning. Med et par solide angreb kom Rødovre pludselig i nærheden af at udligne, men et brændt straffekast og en efterfølgende udvisning til Nadia Mestasi, sendte Rødovre bagud med 3 mål ved pausen.

Fra anden halvlegs start kom hjemmeholdet ud med en meget klar plan for offensiven: Indspil til stregen. Desværre for Rødovre fangede gæsterne hurtigt, hvad hjemmeholdet prøvede på, og der blev lukket fuldstændig ned for Maibritt Ranch.

Begyndende comeback. Det gav endnu flere kontraangreb til Nykøbing Falster, der efter 8 minutters spil derfor kunne bringe sig foran med 7 mål. Da gæsterne valgte at give sine dominerende bagspillere en pause, og Frances Benzon i ottende forsøg nappede et straffekast, kom gejsten tilbage hos Rødovre-spillerne, der nu begyndte opbygningen af et flot comeback.

Efter et par redninger mere kunne Rødovre pludselig øjne en udligning, og i offensiven havde Jannie Spelmann givet tempoet en tak op og med scoringer og flotte indspil, drev hun Rødovre tilbage mod point.

Kræfterne manglede til sidst. Til sidst var kræfterne dog ved at være væk, og i stedet kom de tekniske fejl, der til sidst blev for dyre for Rødovre, der tabte til en stærk kontrafase i slutminutterne. Nykøbing Falsters træner havde taget en time-out, og det blev afgørende for at favoritterne kunne hente en sejr hjem. Resultatet blev en 4-målsnederlag til Rødovre på 25-29.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top