Vinterferie med rock og rul
WEB____abc.jpg
AB/CD er tilbage og de har taget røgmaskine og de gode hits med. Til koncerten ledes børnene gennem vigtige elementer i rockmusikken. Foto: Presse
musik Vinterferien står for døren og det betyder kulturelunderholdning i Viften. AB/CD spiller Rock for børn og i biografen vender den bestøvlede kat tilbage i 3D.

Man skulle ikke umiddelbart tro, at børn og rockmusik var en velklingende kombination, men ikke desto mindre har Viften i løbet af de seneste to år haft den cocktail på programmet.
I år bliver ingen undtagelse og der venter børn og deres forældre et glædeligt gensyn med AB/CD.
“De to forrige gange AB/CD har spillet rockmusik for børnene har det været en bragende succes og derfor kommer de nu igen! De leverer et 60 minutters interaktivt rockshow rettet mod børn fra 3 til 15 år, og lavet så også de voksne gider være med. Omdrejningspunktet er et klassisk rockband, der spiller de “gode gamle” numre .Snyd ikke dine børn og dig selv for en super musikalsk oplevelse,” forklarer John Frobøse fra Viften.
Til koncerten ledes børnene gennem vigtige elementer i rockmusikken; at lytte til hinanden og spille sammen, de forskellige instrumenters funktioner og muligheder, hvordan man ser ud på en scene, at ha’ det sjovt etc. Og ja, der er også trommesolo og røgmaskine.
Børnene kommer op på scenen og spiller med på “Smoke On The Water” (Deep Purple).
De klapper og tramper med på “We Will Rock You” (Queen). De synger med på “Thunderstruck” (AC/DC), som til dagen er omdøbt til “Strømper”. De danser til “Go’ Gamle Fru Olsen” (Rock Nalle). Guitar og bass duellerer om, hvem der kan spille hurtigst.
Den musikalske ‘rockskole’ finder sted i Viften lørdag den 18. februar kl. 14.00. Billetter købes på viften.dk eller i huset.

Biografhygge.
I Viftens biograf vil der også være underholdning, der med garanti nok vil forsøde vinterferien. ‘Den bestøvlede kat’ er tilbage i fuld vigør og tilmed i 3D.
“’Den bestøvlede kat’ er et helte-modigt eventyr, hvor Kat slår sig sammen med mestertyven Klumpe Dumpe og den snu Kitty Fløjlspote for at stjæle den berømte gås, som lægger guldæg. Er du til Shrek så er du også til ‘Den Bestøvlede Kat’,” fortæller John Frobøse.
Man kan se hele Viftens program på viften.dk

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top