Tyrene gæster ‘Ørneborgen’
RMB-Herlev_22_301211_BP.jpg
Ishockey Mandag står den på lokalderby, når Rødovre gæster Herlev. Jannik Karvinen udtaler, at holdet har evalueret på torsdagens nederlag til AaB, og så vil træner Brad Gratton se ild i spillernes øjne, når ’Ørneborgen’ for tredje gang i sæsonen danner rammen om ørnene versus tyrene.

Der bliver for Rødovre mulighed for at revanchere det skuffende nederlag til AaB i torsdags, når holdet mandag ude møder lokalrivalerne fra Herlev.

Tyrene har både vundet og tabt en kamp i ’Ørneborgen’, hvor der må forventes en tæt og hård kamp. Rødovre er a point med Herning på tredjepladsen (59 point), mens Herlev er på sjettepladsen med 48 point.

Annonce

Vi har talt med Jannik Karvinen, der indleder med at forklare, hvordan holdet er kommet videre efter nederlaget på 0-3 til AaB.

”Vi har talt kampen igennem til træning og har arbejdet på de ting, der ikke fungerede i kampen,” siger han og kommenterer på mandagens lokalderby.

”Det bliver en hård kamp. Det handler jo om placeringer, og Herlev vil helt sikkert vise, at de kan vinde over os på hjemmebane. Vi vil gerne selv ende så højt som muligt i tabellen, så der bliver mulighed for mere hjemmebane i slutspillet. Alle point tæller her i de sidste fire kampe.”

Ikke tilfreds med egen præstation
Jannik Karvinen er blevet henvist til andenpladsen på Rødovres interne topscorerliste og har 40 point – tre færre end amerikanske Andy Contois, der har været godt kørende i en lang periode.

”Jeg har ikke været helt tilfreds med min egen præstation på det sidste. Jeg har ikke lavet så mange point som tidligere, men alle spillere vil på et tidspunkt gå gennem en hård periode. Nu gælder det om at komme videre og producere igen,” udtaler Karvinen.

Han blev for nylig udtaget til det danske landshold, der i den kommende uge skal spille en træningsturnering i Norge.

”Det er et skulderklap, at jeg er blevet udtaget til landsholdet. Jeg blev glad og skal gøre mit bedste i turneringen, så jeg måske får en mulighed for at komme med igen,” slutter Jannik Karvinen til rnn.dk.

Cheftræner Brad Gratton fortæller, at holdet har evalueret på torsdagens skuffelse og er kommet videre.

”Vi har haft nogle gode træninger og gennemgået masser af ting, så vi er klar til at komme tilbage, hvor vi skal være. Vi er ikke i panik, men det gælder om at være klar til at spille hver en kamp. Du kan ikke tillade dig at have en offday i denne liga, for så vil modstanderen lade dig betale for det,” siger canadieren.

Ild i spillernes øjne
Han forklarer videre, at der for alle hold vil komme en lille downperiode.

”Hvert hold går gennem en lille svær tid, og de hold, der kan komme tilbage og kæmpe, er de succesfulde hold. Det er vi klar på, og vi vil tage til Herlev med stor sult og vildskab. Jeg vil se ild i spillernes øjne som indikation på, at de vil gøre alt for at vinde,” udtaler Brad Gratton. Han slutter med følgende.

”Herlev har et solidt hold, og hvis du laver fejl mod dem, vil de straffe dig. Så vi skal være skarpe, have masser af skud og være disciplinerede.”

Mikkel Nielsen er eneste spiller, der ikke vil være i stand til at spille lokalkampen. Ellers er holdet fit for fight.

Herlev Eagles mod Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19.30 i Herlev Skøjtehal. Kampens hoveddommere bliver Jan Bigum og Rasmus Toppel.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top