Annonce

Tredje back på plads
tobias-ruelykke_RMB-Bluefox.jpg
Tobias Ruelykke er også at finde i RMB-trøjen til næste år. Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Ishockey Tobias Ruelykke er den tredje back, som Rødovre Mighty Bulls sikrer sig til den kommende sæson. Han har netop underskrevet en etårig kontrakt.

Den tredje back til sæson 2012/13 er på plads, efter Tobias Ruelykke har skrevet under for en sæson mere.

”Jeg er glad for, at vi har kunnet skrive en ny kontrakt. Rødovre er den eneste klub, jeg spillet for, og jeg føler mig rigtig godt tilpas her. Vi har et godt sammenhold i truppen, en god træner og god støtte fra alle omkring holdet og vores fans. Jeg håber, at jeg kan udvikle mig endnu mere i den kommende sæson,” siger den 20-årige Rødovre-spiller, der er i gang med sit tredje år på eliteniveau.

Annonce

Cheftræner Brad Gratton glæder sig også over, at backen har valgt at spille for Rødovre også i næste sæson.

”Tobias er en ung spiller, der hele tiden lærer mere og forbedrer sig. Når han skal lukke spillere ned, kan jeg stole på, at han gør det, og samtidig har han en masse offensive kvaliteter i blandt andet pasningsspillet,” siger canadieren.

Tobias Ruelykke har i denne sæson rundet sin kamp nummer 100 for Rødovre og har indeværende sæson lavet 10 (2+8) point i grundspillet – heriblandt hans første mål for tyrene.

De øvrige backer på kontrakt er Sebastian T. Bergholt og Tobias Hansen (begge har skrevet for yderligere to sæsoner).

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top