Annonce

Tobias Ruelykke: Jeg ved, vi vinder
RMB-AaB-QF1_05_230212_BP.jpg
Tobias Ruelykke ved, at Rødovre vil gå videre til semifinalen Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre kom bedst fra start i kvartfinaleserien mod AaB Ishockey. Nu venter kamp 2 i Gigantium Isarena i Aalborg lørdag aften. ”Jeg ved ikke, hvor mange kampe serien går over, men jeg ved, vi vinder,” siger backen Tobias Ruelykke inden opgøret.

Rødovre fik den bedst tænkelige start på kvartfinaleserien mod AaB Ishockey. 3-0 på hjemmebane, og så gælder det udekamp i Aalborg lørdag aften. Det hårde slutspilsprogram er sat i gang.

Rødovre-backen Tobias Ruelykke glæder sig over den gode start på serien.

Annonce

”Det er rigtig vigtigt, at vi kom fra start med en sejr på hjemmebane. Vi spillede simpelt og enkelt i kampen og leverede god hockey. Det er samme opskrift til kampen i Aalborg,” siger den 20-årige back, der lavede 10 (2+8) point i grundspillet.

Med starten på playoff er hver kamp vigtig, og spillerne gør deres til at være ekstra klar på de svære og intense playoff-kampe.

”Dagen før hver slutspilskamp er der ikke noget sjov med venner eller andet. Der gælder det for mig om at slappe fuldstændig af og blive fokuseret. Og når man når til kampen, er der fuld koncentration hele vejen,” udtaler Ruelykke til rnn.dk.

Efter 40 grundspilskampe siden midten af september, er det en hver spillers store glæde, når slutspillet fløjtes i gang.

”Det er dejligt at være i gang nu; det er jo det, man træner for i hele sæsonen siden sommerferien.”

Masser af kraft og energi
Kvartfinaleserien mod AaB er fra flere sider udpeget til at blive tæt, og det samme mener Rødovre-backen.

”Jeg ved ikke, hvor mange kampe serien går over, men jeg ved, vi vinder. For mig personligt er det gået lidt fremad efter en mindre skade. Jeg håber, jeg kan få et stort slutspil, for jeg har i hvert fald masser af kraft, energi og musklerne til det. Vi vinder, men det bliver utrolig tætte kampe alle sammen,” slutter Tobias Ruelykke.

Cheftræner Brad Gratton giver også kampen i Aalborg nogle ord med på vejen.

”AaB vil være sultne efter at vinde, men vi skal tage derovre med selvtillid. Vi skal gå hårdt på dem og ikke stoppe op og overlade initiativ til dem. Alle skal være fokuserede og gøre deres arbejde. Alle sammen på dette hold er ’commited’ 100 procent, og vi vil være klar til kamp 2,” siger den canadiske caoach.

Tyrene stiller med fuldt mandskab, og har derved perfekte forudsætninger for mere succes mod nordjyderne.

AaB Ishockey mod Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19.30 i Gigantium i Aalborg. Kampens hoveddommere bliver Jan Andersen og Thomas Lassen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top