Annonce

Tinderhøj dominerede
Volleyball Tinderhøj Skole tog Rødovrehallen med storm til Kidsvolley-stævnet for skolerne. Rødovre Skole, der normalt tiltrækker Volleyball-opmærksomheden, måtte nøjes med en enkelt medalje. Tinderhøj Skole tog sig af resten af medaljerne.

Tinderhøj Skole efterlod ingen tvivl om, hvilken skole der pt. er Rødovres bedste til volleyball, da skolerne dystede i Kidsvolley fredag i Rødovrehallen. Kun Rødovre Skole fik lov at tage en medalje med hjem, udover de suveræne deltagere fra Tinderhøj.

Ingen andre skole end Tinderhøj Skole deltog i blandt 1., 2. og 5. klasserne, og skolen løb derfor uden konkurrence med alle medaljerne i de kategorier. Hos 4., og 6. klasserne afviste Tinderhøj al modstand og hentede både guld, sølv og bronze.

Annonce

Eneste medalje der ikke endte på Tinderhøj Skole var bronzemedaljen hos 3. klasserne, hvor Rødovre Skole afbrød medaljestrømmen til Tinderhøj, der dog tog guld og sølv i samme årgang. Rødovre Skole er normalt den skole, der tiltrækker sig opmærksomhed for sine volleyball-resultater i de ældre årgange, men fredag måtte de se sig slået eftertrykkeligt.

Årsagen til Tinderhøjs succes bunder ifl. Lars Vallentin fra BRH Volley i engagement og træning. Tinderhøj stillede med 52 ud af 76 hold. Derudover deltog to af deres lærere tidligere i det kursus, som BRH Volley tilbyder til idrætslærere, der ønsker at få et par tips til at gøre sin undervisning i volleyball endnu bedre. Et kursus som lærere fra andre skole også er begyndt at benytte sig af. Samtidig havde Tinderhøj prioriteret Kidsvolley-stævnet højt og med succes.

Stævnet var overordnet en succes ifl. arrangørerne, som stadig er begejstrede for Kidsvolley-projektet, der gør det nemmere for nybegyndere at komme igang med volleyball. Der manglede heller ikke intensitet i de afgørende kampe, hvor flere tætte kampe måtte ud i ekstra bolde for at finde en vinder. Som regel var det Tinderhøj Skole.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top