Annonce

Tilbage til puslingehåndbold
RH_Herrer-nordsjaelland04_231011_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Håndbold Efter nederlaget til HIK snakkede Rødovre-træner Henrik Daugaard om motivation og lyst på håndboldtilværelsen med Rødovre Lokal Nyt.

Der var meget lige til, da Rødovre Lokal Nyt efter HIK-kampen spurgte træner Henrik Daugaard om starten på kampen:

”Jeg synes, vi spiller en skidt første halvleg. Måske de sidste6-7 minutter får vi sporet os ind på noget, der ligner noget,” fortalte han og fortsatte:

Annonce

”Jeg tror, det er en blanding af, at vi har tabt mange kampe, og hvis man så ikke får bidt sig fast med det samme, så spreder usikkerheden sig. Det er nogle dygtige håndboldspillere, hvis man kigger på dem én for én, men de spiller lidt låst.”

Efter en gedigen øretæve i første halvleg handlede pausesnakken om meget andet end bare, hvilken kombination næste angreb skulle have.

”Vi snakkede ikke om andet, end at det ikke er sjovt at tabe kampe. Nu skal vi finde tilbage til, da vi var puslinge, og det var sjovt at spille håndbold. Det gik så lidt bedre i anden halvleg, kan man sige,” forklarede Daugaard, hvis spillere i starten af første halvleg fik ædt sig lidt ind i kampen.

”Da vi kommer op på 4-5 stk.(Efter HIK red.), så går gassen lidt af, og da (Nicklas) Mittet ryger ud, der ryger nogle af mine taktiske dispositionsmuligheder også. De sidste 10-12 minutter af anden halvleg, der går luften så ud af ballonen,” mente Rødovre-træneren.

Rødovre ligger nu under nedrykningsstregen, og der er ingen forsøg på at skjule, at truppen er lidt træt af håndboldtilværelsen:

”Vi taler åbent om det. Det er jo helt fair, når man har tabt… ja jeg kan snart ikke tælle dem… antal kampe i træk. Hvis man kigger på holdet, er vi også hårdt ramt af skader, karantæner og skiferier,” sagde Henrik Daugaard om holdets problemer for tiden. Der kommer altid en dag i morgen, og også Rødovre har forberedt sig på andre tider:

”Hvis vi skulle være så heldige at spille os selv op til at spille om det(nedrykning red.), så bliver man som træner nød til at forberede sig på det. Der er nogle modstandere, vi må lure lidt på,” lød det fremadrettet fra Rødovre-lejren.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top