Annonce

Svensk cirkus med fræsende motorsave
WEB_wear-it-like-a-crown_MB.jpg
et verdenskendte svenske nycirkuskompagni Cirkus Cirkör turnerer i Danmark fra d. 21. februar til d. 9. marts 2012 med publikumssuccéen "Wear it like a Crown" og rammer Kulturhuset Viften den 6. marts kl 19.30. Foto: Presse
cirkus Viften har taget cirkusgenren til sig, men det er stadig uden sprechstallmeister og savsmuld i manegen. Til gengæld kan man se frem til fræsende motorsave, langskaftede køkkenknive og poppende bordtennisbolde.

I slutningen af januar måned gav to belgiske klovne prøver på, hvordan en cirkusforestilling anno 2012 kan se ud. Cirkusheste og kanonkonger og elefanter der kan stå på to ben er ikke længere en del af repertoiret, og den 6. marts får Viften endnu engang besøg af den nye cirkusbølge.
Denne gang er der tale om det verdenskendte svenske nycirkuskompagni Cirkus Cirkör, der med publikumssuccesen ‘Wear it like a Crown’ giver en helt unik og særdeles særpræget cirkusforestilling.
“Rigtig mange danskere, store som små, rundt i hele landet, får med kulturhusenes initiativ, mulighed for at opleve det fantastiske show, der kombinerer klassisk cirkus med teater, komik, teknologi, nykomponeret musik og meget andet,” fortæller den daglige leder af Viften, John Frobøse.

Motorsave
‘Wear it like a Crown’ er skabt af nycirkus-koncernens leder Tilde Björfors med musi-kalsk forlæg af sangskriveren Rebekka Karijord. Det er cirkus uden  elefanter og savspåner, men til gengæld er der gys, spænding og komik.
“Artister jonglerer med hinanden og fræsende motorsave, mens langskaftede køkkenknive og poppende bordtennisbolde flyver gennem luften i skarp koreografi, der gør forestillingen til et visuelt mesterværk. De seks karakterer, der alle kæmper med ensomheden, prøver desperat at nå hinanden midt i dette kaos,” forklarer John Frobøse.
Man kan se en smagsprøve fra forestilingen på her.

Annonce

[yt]1nOVc-iCyM8[/yt]

Kommentarer

1 kommentar om “Svensk cirkus med fræsende motorsave”

  1. Linda Heim siger:

    Det gjorde Michael Douglas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top