Annonce

Stort internationalt comeback
Fikret-Filikci-Trelleborg-Open-2012.jpg
Fikret Filikci i kamp mod Europas bedste kæmper, tyskeren Kaya Ulvi, i en kamp som Filikci ender med at vinde. Foto: Privat
Taekwondo Efter næsten 2 år væk fra den internationale taekwondo-scene hentede Fikret Filikci bronze ved Trelleborg Open 2012 sidste weekend. Stævnet rangerer i den internationale superliga og kan bedst sammenlignes med et ATP-stævne i Tennis.

Med mere end 1.100 kæmpere fra 45 lande var konkurrencen superskarp, da Fikret Filikci gjorde comeback på den internationale scene efter små 2 års fravær. Fikret Filikci, der tidligere har hentet bronze ved U21 EM, havde genfundet kampformen og stillede op i vægtklassen 87+ kg.

På sin mod bronzemedaljen fik Kaya Ulvi tilføjet et sjældent nederlag til CV’et. Ulvi har de sidste tre år ligget nr. 1 på den europæiske rangliste og nr. 3 på verdensranglisten med 21 A-stævner på trofælisten. Ikke en ”hr. hvem-som-helst”, der måtte give fortabt mod Filikci.

Annonce

Desværre var 2’eren på den europæiske liste klar til at tage over, hvor Ulvi svigtede, og i semifinalen slog italieneren Basile Leonardo Fikret Filikci i en meget tæt og lige kamp.

Det blev også til bronze for Ulrikke Weidemann, der stillede op hos kvindernes juniorer i vægtklassen -55 kg. Den tyske kæmper, der i semifinalen blev Weidemanns overkvinde, har tidligere vundet 5 A-stævner, og må dermed siges at være et medlem af verdenseliten.

Blandt de helt unge talenter skinnede Daniel Hameed, da han for tredje gang vandt Trelleborg Open i sin årgang. Den 10-årige kæmper bliver ikke let at overse i fremtiden. For 15-årige Jonas Tiedjen, der fik debut ved et A-stævne, stoppede legen i kvartfinalen, i hvad der ellers må betegnes som lidt af debut.

Hwrang Rødovre stillede med yderligere 5 kæmpere til stævnet, der alle gjorde en flot figur af sig. Således stolte kan klubben tage hjem og forberede sig på næste store stævne, German Open, der afholdes i Hamburg d. 3. og 4. marts.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top