Stærk start
Ishockey RSIKs stærkeste mandskab startede onsdag aften med kvartfinalerne i ishockeyens 1. division. I bedst af fem kampe skal de forsøge at avancere til semifinalerne mod Esbjerg. Første stik tog Rødovre, da de vandt overbevisende med 6-1.

Kvartfinale 1, onsdag den 15. februar 2012
RSIK-EiK 6-1 (0-0,3-0,3-1)
1-0 Emil Møller Rasmussen uass.
2-0 Thomas Olsen ass. Dennis Christjansen & Casper Holst
3-0 Patrick Rasmussen uass. (BP)
3-1 Lasse Bang ass. Daniel Nielsen & Michael Toft
4-1 Mikkel Ry Nielsen ass. Ulrich Linnet & Jannik Svane
5-1 Dennis Christjansen uass.
6-1 Mikkel Ry Nielsen ass. Ulrich Linnet
Udvisninger
Rødovre: 7×2 & 1×5+20 (Sebastian Haddaoui)
Esbjerg: 5×2

Grundet publikumsløb i Arenaen var de to kvartfinalister henvist til Rødovres lille træningshal, og det behagede tydeligvis ikke gæsterne fra Esbjerg.
Sædvanen tro kom Rødovres unge mandskab stormende i en aggressiv forechecking med utallige syngende tacklinger og konstant tempofyldt skøjteløb.
Kombinationen af den lille isflade og det aggressivt spillende Rødovremandskab var ikke ligefrem vestjydernes kop te. I slutningen af 1. periode snappede flere af gæsternes spillere tydeligvis efter vejret, og sendte ofte pucken panikagtigt frem i banen uden adresse på modtageren.
Spillet blev aldrig kønt i den lille og iskolde hal, men intensiteten var fremragende og hoveddommer Bo Andersen lod fornuftigt de mange tacklinger forblive tacklinger, så de ikke blev omsat til udvisninger. Herligt.
Esbjerg holdt stand i kampens første 20 minutter, men det lugtede af en føring til hjemmeholdet, hvis gæsterne ikke fandt et modtræk til Rødovres pågående spil.

Annonce

Det gjorde grundspillets nummer tre ikke, men begik i stedet flere fejl i egen zone, og så var de iltre Rødovrespillere straks over pucken i håbet om at straffe fejlene.
U17-landsholdsspiller Emil Rasmussen var den første til at finde vej til nettet fem minutter ind i den midterste periode, og bare to minutter efter var det U16-landsholdsspiller Thomas Olsen, der sendte Rødovre på yderligere vinderkurs. Perioden var totalt domineret af Rødovre, og helt fortjent kunne Patrick Rasmussen, der hører til i Mighty Bulls trup, sende pucken i nettet til 3-0 med små tre minutter tilbage af perioden.
Vestjyderne var ikke helt tilfreds med målet, da den ene linjedommer agerede assist. I undertal sendte Rasmussen pucken mod den anden ende af banen, men pucken ramte linjedommeren og sprang ud til en fremstormende Rasmussen, som dermed fik frit løb mod mål. Patrick Rasmussens håndledsskud op i modsatte hjørne fejlede ikke noget.
Esbjerg havde en del skud på Frederik Jacobsen i målet i denne periode, men kun sjældent var det afslutninger som for alvor var fra målfarlige positioner.

I den sidste periode skulle Esbjerg vise noget fra start, hvis de skulle tilbage i kampen, og det lykkedes. Med et mål godt et minut ind i perioden, var det lagt op til en spændende 3. periode.
Men så gik kaptajnen Mikkel Ry Nielsen forrest, da han fangede en retur og sendte pucken i mål, sølle 17 sekunder efter Esbjergs reducering. Det mål punkterede den sidste rest af jysk håb.
Rødovres ungersvende fortsatte med at køre på, mens Esbjergs spillere virkede modløse. Det gav yderligere to scoringer ved Dennis Christjansen og Mikkel Ry Nielsen.
I slutningen af kampen fik Esbjergs Magnus Burkal en hård medfart af Rødovres Sebastian Haddaoui. En af mange nådesløse tacklinger, som sendte Burkal i isen, hvor han tog sig til hoften. Umiddelbart lignede det en hård men ren tackling, som også var den første indskydelse fra hoveddommeren. Men den ene linjedommer stod i en bedre position, og så måtte Haddaoui en tidlig tur i bad for checking from behind.

Dermed tog Rødovre overbevisende det første stik i kvartfinaleserien af bedst af fem kampe. Men fredag venter en ny og helt anderledes kamp i Esbjerg, når der atter spilles på ’normale’ isflademål efter europæiske forskrifter.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top