Annonce

spise som grise!
WEB_Chrummer_kamel.jpg
Foto: Sille
chrumme Jeg synes at livet er blevet mere kompliceret. Selv noget så simpelt som at stille den lille sult, er blevet kompliceret.

I gamle dage stillede man sin sult ved pølsevognen, meeen nu er pølsevognen ikke lige det sundeste sted. Det er jeg nu egentligt ret ligeglad med, men kulde ved foderbrættet er nærmest den værste ulempe.
Så jeg tænkte, jeg kunne jo prøve en sandwich. Jeg så en sandwich som hed en ”bøfsandwich” – se det mindede mig meget om foderbrættet, så det var da den sandwich jeg skulle have. Stor var skuffelsen da sandwichen blev leveret. Tror bestemt ikke at denne sandwich bix nogen sinde har set en bøfsandwich. For det første havde man taget et helt rugbrød og flækket på tværs, så havde man fyldt SÅ meget salat i, at selv Søren Ryges køkkenhave kun ville producere grønt nok til max 2 sandwich. Dernæst var det søbet ind i dressing, så jeg tænkte på, om sandwichbutikken fik creme fraiche leveret i tankvogne hver morgen. Jeg måtte gnave mig i gennem ca 1 kilo rugbrød før jeg kom ind til den såkaldte bøf. Og der blev skuffelsen total. Det var jo ikke en almindelig bøf, nej den var iblandet de særeste krydderier som gjorde, at jeg ikke kunne beslutte mig for, om det smagte af selvdød ged eller kamel (med uld).
Derefter kiggede jeg på mig selv. Jeg var smurt ind i dressing. I det meste af hovedet og ned af armene, for ikke at nævne mit tøj. Jeg droppede at spise lortet. Jeg var bare sulten, jeg havde ikke forestillet mig at jeg både skulle vaske tøj og i bad bagefter. Så forsvinder menin- gen med et hurtigt mellemmåltid jo lige der.
Og selv om jeg kun havde spist halvdelen og selvom jeg ca. havde fordelt 1 liter dressing på min krop   om mine tekstiler, så var    min kontorskraldespand for LILLE til at rumme resten af min sandwich.
Hvad fanden skete der med toastbrødet skåret diagonalt med en skive skinke og et udtageligt stykke salat? Var det i 70’erne – da vi begyndte på landgangsbrødet – at sandwich helvede begyndte. Der hvor mad skulle være uhåndterlig?
Jeg ved det ikke. Men jeg ved, at når frosten går af jorden, så står jeg hos pølsemanden igen. Hvis man spilder en klat sennep, har pølsemanden en renseserviet. Og den eneste salat i min hotdog er agurkesalat!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top