Annonce


Snævert nederlag til RH
RH_damer-oeresund13_091011_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Håndbold Rødovre var tæt på at fuldføre et flot comeback, men fejlede i sidste angreb og tabte derfor med 19-18. Roskilde havde ellers distanceret Rødovre med 6 mål, men hjemmeholdet kæmpede sig tilbage i kampen ført an af et stærkt forsvar.

Rødovre HK – Roskilde Håndbold: 18-19(8-9)

Rødovres målscorer: Karina Jørgensen 5(4), Nadia Mestasi 3, Stine Kock 3, Jannie Spelmann 2, Trine Langholz 2, Katrine Buus 1, Mette Bertolt 1, Mia Brøndum 1.

Annonce

Udv: RH: 3 x 2 min, Ros: 7 x 2 min.

Rødovre øjnene lørdag 2 point, da Roskilde gæstede Stadionhallen, men kunne til sidst ikke fuldføre et eller flot comeback.

Fra kampens start var det tydeligt, at begge holds forsvar var stærkere end deres offensiv. Med solidt forsvarsspil blev scoringerne holdt til et absolut minimum. Det tog derfor 3 minutter, før første scoring faldt.

En Roskilde-udvisning gav Rødovre et forspring, da stillingen i de 2 minutter gik fra 2-2 til 4-2, men snart var Roskilde fuldtallige og et par Rødovre-udvisninger senere var billedet omvendt. Nu var det Roskilde, der førte med 2-3 mål.

Ond kontrafase. Specielt var Roskildes kontrafase og andenbølge onde ved Rødovre, og da hjemmeholdets offensiv samtidig havde problemer med at skabe de kvalitetsmuligheder, blev det for nemt for Roskilde, at løbe en føring hjem.

Rødovre gav dog ikke slip på kampen, og sadlede i stedet om til et mere offensivt forsvar. Det gav bonus, og 10 minutter før pausen var gæsternes føring nede på 1 mål. Hjemmeholdet kunne endda have taget føringen, men misforståelser i angrebet i pressede situationer kostede dyrt.

Dårlig start. Som det første i anden halvleg fik Rødovre udlignet for første gang siden stillingen 4-4 efter 11 minutter. Herfra gik hjemmeholdet dog i sort. Med 7 mål i træk trak Roskilde fra. Træner Maj-Britt Skeldrup tog en time-out og gav holdet en lille opsang.

Det skabte igen aktivitet på Rødovres del af scoringstavlen. Roskilde tog en del udvisninger, og Rødovre kæmpede sig stille og roligt tilbage ind i kampen. Dårlige afslutninger og gode redninger i Roskilde-målet holdt dog comebacket under kontrol for gæsterne.

Lukket forsvaret. I forsvaret fik Rødovre lukket totalt af de sidste 10 minutter, og da scoringerne fortsat kom i den anden ende, havde Rødovre med et minut igen bolden i overtal og muligheden for at udligne.

Det blev dog til en halvsløj afslutning og så kunne Roskilde stikke af sted med begge point.

Den dårlige start på anden halvleg ærgrede efter kampen Mai-Britt Skeldrup:

”Vi havde ellers snakket om i pausen, at nu skulle vi være klar, for de kom med 120 i timen,” fortæller hun. Hun var derfor også meget klar i spyttet i sin time-out, hvor spillerne fik at vide, at der skulle andre boller på suppen. Og det kom der.

Ikke klar. Skeldrup forklarer comebacket således:

”Vi tror på det. Vi snakker om i den time-out, at jeg ikke synes det var godt nok,” forklarede hun og fortsætter med at fortælle, hvorfor Roskildes kontrafase kommer til at gøre så ondt på Rødovre:

”Vi løber egentlig fint med tilbage, men vi er ikke rigtig klar på at tage imod dem, når de kommer.”

I de gode perioder stod forsvaret godt og det tilskriver træneren en super præstation af stregspilleren Maibritt Ranch, der ifølge Skeldrup med sin kommunikation løftede hele forsvaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top