Annonce

Slut med dumme udvisninger
RMB-AaB_QF3_25_280212_BP.jpg
Sportschef Gert Hansen og cheftræner Brad Gratton i RMB håber begge, at det er slut med at lave dumme udvisninger mod AaB. Foto: Brian Poulsen
Ishockey AaB Ishockey tager imod Rødovre i kvartfinaleseriens kamp nummer 4. Nordjyderne fører 2-1 i kampe. ”Den store overskrift for de sidste to kampe må være, at vi har taget alt for mange dumme og unødvendige udvisninger,” siger sportschef Gert Hansen, som dog ikke er utilfreds med holdet.

Rødovre er nede med 1-2 i kampe i kvartfinaleserien mod AaB Ishockey. Det fjerde slag finder sted torsdag aften i Gigantium Isarena.

Vi har talt med Rødovres sportschef, Gert Hansen, der giver sit syn på de seneste par kampe.

Annonce

”Den store overskrift for de sidste to kampe må være, at vi har taget alt for mange dumme og unødvendige udvisninger. Vi lukker dumme mål ind så sent som i går (tirsdag, red.), og også nogle mål i boxplay,” siger han og fortsætter.

”I powerplay skal vi være bedre og have mange flere afslutninger. Men vi skal heller ikke bare afslutte for at afslutte. Der skal være kvalitet. Samtidig skal der være trafik foran mål, når vi skyder. Det er de ændringer, der skal til, mens vi holder os fra udvisninger.”

Lang vej endnu
Der er sluppet hele 12 scoringer (ét i tomt mål) ind bag Sebastian Dahm og Rødovre i de sidste to kampe. En statistik, der ikke er god, hvis man vil have en sejr i et slutspil.

”Det siger sig selv, at seks mål imod i hver kamp ikke er godt nok. Markeringerne i egen zone har været for dårlige, men der er mange aspekter i det,” udtaler sportschefen.

TV 2 Sport sender igen live fra den tætte serie, når pucken smides i Aalborg torsdag aften. Men hvordan ser Hansen egentlig på serien fremadrettet.

”Der er tv på igen, og det viser jo bare, at det er en tæt og åben serie. Vi er nede med en kamp i forhold til hjemmebanefordelen, men der er spillet tre ud af syv mulige kampe. Der er lang vej endnu. Der er stadig muligheder, og vi har alt at vinde intet at tabe,” siger Gert Hansen, der ikke er skuffet er over holdets præstation i slutspillet.

”Jeg er overhovedet ikke skuffet. Vi skal stadig huske på, hvor vi kommer fra. Huske på, at der er mange unge og uerfarne spillere på holdet. Jeg mener bestemt ikke, at der er noget at være utilfreds med endnu. Vi vil selvfølgelig gerne leve op til et niveau, men man er heller aldrig tilfreds med at tabe.”

”Det er slutspil, vi spiller”
Inden opgør nummer tre var der en masse sniksnakken frem og tilbage i pressen omkring det spil, Rødovre lagde for dagen i kamp nummer 2 i Aalborg. Men sportschefen ønsker ikke at gå dybere ind i den sag.

”Det er slutspil, vi spiller, og der vil blive gået til den. Alt bliver hævet til et ekstra niveau. Tacklinger, intensitet. Det er en naturlig del af slutspillet – det er gamet. Og dommerne gør hele tiden deres bedste,” slutter Gert Hansen.

Cheftræner Brad Gratton er spændt før den meget vigtige kamp.

”Vi skal spille en meget stor kamp i Aalborg. Drengene ved, at alle skal møde op og være klar i 60 minutter. Vi skal være fokuseret fra start. I sidste kamp lavede vi simple fejl, og det skal ikke finde sted på denne tid af sæsonen. Og igen, vi skal være mere disciplineret – det mener jeg virkelig. Vi kan ikke acceptere, at drengene tager dumme udvisninger mere,” siger canadieren og afslutter med følgende.

”Vi skal skyde meget mere, og vores powerplay skal være langt bedre. Men jeg tror på spillerne, og vi vil gå til opgaven i Aalborg fra første puckkast.”

Rødovre har alle mand klar til matchen.

AaB Ishockey mod Rødovre Mighty Bulls live på TV 2 Sport begynder kl. 19.30 i Gigantium Isarena. Kampens hoveddommere bliver gengangere fra kamp 3 i Rødovre – Jan Andersen og Thomas Lassen.

Som det næsten har været for vane i de seneste TV 2 Sport-transmissioner med Rødovre som den ene part, bliver der igen torsdag afsløret en ny Rødovre Mighty Bulls-spiller for åben skærm. En spiller, der har underskrevet en toårs-kontrakt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top