Annonce

Sidste kamp før alvoren begynder
RMB-herlev26_181011_BP.jpg
Rødovre skal forsøge at hente en sejr på udebane mod Herning Foto: Brian Poulsen
Ishockey Grundspillet i AL-Bank Ligaen er færdigspillet efter kampene mandag aften. Rødovre skal ude møde Herning, der snuppede tredjepladsen for næsen af tyrene. ”Kampen er ikke betydningsløs, da vi skal bruge den til at komme godt ind i slutspillet,” siger Morten Allesøe.

Rødovre står over for en ny og spændende uge, hvor AL-Bank Ligaen overgår til slutspils-mode fra på torsdag. Men først venter grundspillets 40. og sidste kamp.

Den spilles på udebane mandag i Herning foran snurrende kameraer fra TV 2 Sport, der live-transmitterer matchen. Det er allerede givet, at Herning ender på tredjepladsen, mens tyrene får fjerdepladsen.

Annonce

Rødovre har vundet tre ud af fire opgør mod Blue Fox i denne sæson – heraf den ene på udebane. Og holdet kommer til kampen med en frisk sejr over Frederikshavn i bagagen. Morten Allesøe beskriver kort kampen i Nordjylland.

”Vi kommer skidt fra start mod Frederikshavn, men har troen på, at vi kan komme tilbage. Det lykkedes som bekendt med udligning i anden periode og en føring i sidste periode,” siger han og fortsætter.

”Vi gik jo efter tredjepladsen, men Herning vandt også, så den gik lidt tabt. Frederikshavn fik nogle mål i powerplay, hvor vi skulle have lukket bedre af. Men vi fik bedre styr på boxplay undervejs i kampen.”

Ikke en betydningsløs kamp
Allesøe nettede selv en enkelt gang og omtaler kort målet.

”Jeg scorer i undertal, hvilket vist er første gang for mig. Men jeg får pucken ud og hen til ’TC’ (Mikael Christensen, red.). Jeg spurter med op, og han lægger pucken ind på mål, hvor jeg kommer til og får scoret,” udtaler han.

Kampen mod Herning er betydningsløs rent stillingsmæssigt, men den kan stadig bruges i forberedelserne til playoff.

”Kampen er ikke betydningsløs, da vi skal bruge den til at komme godt ind i slutspillet. Defensivt kan vi godt stå stærkere, end vi gjorde i Frederikshavn, selv om vi kom godt efter det. Mod Herning skal vi først og fremmest have styr på defensiven. Den skal på plads,” siger Allesøe, der af AL-Bank Ligaens udsenfte blev kåret til ’man of the match’ i kampen mod Frederikshavn.

Holdet glæder sig til playoff
Efter mandagens kamp kommer kvartfinalerne på plads live på tv fra kl. 22. Der er altså ikke længe til, før Rødovre kender deres modstander i bedst af syv-serien.

”Det bliver spændende at se, hvem vi får. Vi glæder os, og det bliver for alvor sjovt nu. Det er ikke så afgørende, hvem vi skal møde. Der er nemlig ikke nogen nemme kampe i et playoff, og vi skal kunne slå alle hold, hvis vi vil vinde guld,” slutter Morten Allesøe over for rnn.dk.

Rødovre stiller med fuldt hold i Herning. Cheftræner Brad Gratton fortæller om kampen.

”Sidste kamp i grundspillet, og vi vil bygge videre på de sidste to kampe ved at arbejde sammen og støtte puckføreren. Spillerne skal have mulighed for at flytte pucken hurtigt og med fart. Vi skal også være opmærksomme på spillet rundt om eget mål ved at lade modstanderen betale for at gå efter returpucke,” siger Gratton.

Han ser sammen med holdet frem til en uge med flere oplevelser.

”Spillerne ser frem til playoff, og vi vil alle gerne gå ind til det med en positiv oplevelse. Vi har en svær kamp mod Herning, hvor vi skal være klar fra første puckkast. Hver spiller skal spille vores stil med aggressivitet, hurtighed og en god transition. Og skabe muligheder for at få skud på mål og fange returneringer,” slutter Brad Gratton.

Herning Blue Fox mod Rødovre Mighty Bulls begynder kl. 19.30 i Kvik Hockey Arena. Kampens hoveddommere bliver Jacob Grumsen og Asger Krog. Som nævnt vises kampen direkte på TV 2 Sport.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top