Annonce

Se dit affald på Internettet
WEB_skraldemand03_160911_BP.jpg
På Rødovre Kommunes hjemmeside rk.dk kan man nu følge med i hvornår skraldesækken tømmes og storskrald afhentes. Foto: Arkiv
skrald Nej! Det er ikke hvad det ser ud til. Der er ikke oprettet en eller anden kreativ hjemmeside, der i genbrugskunstens navn har lagt billeder af dine gamle bananskralder på nettet. Til gengæld kan du nu tjekke, hvornår din affaldssæk bliver tømt.

Du kender det sikkert. Du klemmer en ekstra skraldepose ned i din store affaldssæk, for den bliver jo alligevel tømt i morgen, eller var det nu i overmorgen, eller hvornår var det nu, det var…
Men bare rolig. Nu er der ikke længere nogen grund til at gemme den næste affaldspose i baghaven. Nu kan du nemlig let og elegant tjekke, hvornår din affaldssæk bliver tømt på Rødovre Kommunes hjemmeside rk.dk.
Det eneste man skal  gøre, er at indtaste vejnavn og husnummer, så får du oplysningerne serveret på stedet.

Også storskrald
Det gælder vel at mærke også storskrald. Så nu har husbonden ikke længere nogen undskyldning med, at det gamle komfur ikke må stå på vejen og blomstre, fordi der først bliver hentet storskrald i næste uge. Vejnavn og husnummer tastes ind på hjemmesiden, og vupti straks forsvinder de dårlige undskyldninger, når den    næste dato for afhentning af storskrald dukker op på siden.
Er du alligevel logget ind på ‘Mit RK’ med      NemID i anden anledning, så kan du også se oplysningerne under dit nye faneblad – ‘Affald’.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Se dit affald på Internettet”

 1. Brian Sørensen siger:

  Jeg har sat 2 komfurer ud til vejen til storskrald til afhentning idag men lastbilen der afhenter denne type storskrald er lige kørt forbi uden at tage dem med.
  Han tog noget lignende storskrald fra sidevejen, hvor grunden iøvrigt går ned ??

  Med venlig hilsen
  Brian Sørensen
  Engbovej 26A
  2610 Rødovre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top