Annonce

RSIK videre til semifinalen
Ishockey RSIK gjorde arbejdet færdigt på hjemlig is og avancerer til semifinalen i 1. divisions slutspil efter sejr på 4-1 over Esbjerg i den fjerde kvartfinalekamp. I semifinalen skal holdet møde Herning.

Kvartfinale 4, fredag den 24. februar 2012
RSIK – EIK 4-1 (1-0, 1-1, 2-0)
16:23 1-0 Mark Redøhl (Sørensen, Strecker)
25:29 1-1 Søren Christiansen (Hadberg, Dalgaard) pp1
31:18 2-1 Mikkel Ry Nielsen (Lassen) pp1
59:28 3-1 Nikolaj Zorko (Møller Rasmussen)
59:48 4-1 Emil Møller Rasmussen (Ry Nielsen)
Udv.: RSIK 4×2, EIK 5×2 + 1×10
Skud: ?-? (10-10, 8-10, ?-?)
Tilskuere: 110

RSIKs målmand og kæder:
Målmand: Frederik Jacobsen
1. Jannik Svane – Thomas Olsen – Nickolai Christensen – Dennis Christjansen – Casper Holst
2. Magnus G. Povlsen – Loui Rasmussen – Mikkel Ry Nielsen – Emil M. Rasmussen – Matias Lassen
3. Victor Strecker – Mathias Stenild – Sebastian Haddaoui – Mark Redøhl – Mikkel Sørensen
4. Lasse Thomsen – Nikolaj Zorko – Oscar F. Taarup

Annonce

Stillingen var inden opgøret 2-1 til RSIK. Der spilles bedst af fem kampe.

1. periode
Der blev lagt ud i et højt tempo med masser af hurtige spilvendinger. Emil Møller Rasmussen og Casper Holst havde stået for nogle gode afslutninger.

 

Victor Strecker fik to minutter for holding efter fire et halvt minut. Esbjerg var ikke faretruende i overtal, og hjemmeholdet blev fuldtalligt igen.

 

Efter otte minutter var der en tredobbelt chance til gæsterne, men flot målmandsspil af Frederik Jacobsen. Esbjerg fik kort efter udvist en spiller for holding, og så fik Rødovre muligheden i powerplay. Det var dog Esbjerg, der kom frem til den største chance i overtalsspillet.

 

Kampens alvor var tydelig på begge hold, men det var Esbjerg, som havde haft de største muligheder efter en halv periode. Frederik Jacobsen havde allerede hevet flere mirakelredninger frem.

 

Dennis Christjansen havde et solidt slagskud fra venstre side, men flot indgriben fra Esbjerg-målmanden. Der var spillet 13 minutter.

 

Perioden havde været præget af en masse saftige tacklinger alle steder på isen. Rødovres Mark Redøhl satte fart under jernene med tre et halvt minut til pausen, og han bragte hjemmeholdet på 1-0 efter en konsekvent afslutning højre for målet. God præstation af Rødovre-spilleren.

 

Spillerne gik til pause med 1-0. En intensiv periode, der havde sin store profil i Rødovre-målmand Frederik Jacobsen.

 

2. periode
Der var en udvisning til Esbjerg allerede efter 70 sekunder, men stillingen forblev 1-0 efter et blandt powerplay.

 

Kaptajn Mikkel Ry Nielsen blev udvist for en albuetackling efter fire minutter. Rødovre var næsten blevet fuldtallige, da Esbjerg udlignede til 1-1 på flot samarbejde tæt under mål. Frederik Jacobsen var prisgivet.

 

Rødovre fik herefter et forsøg i powerplay efter en Esbjerg-udvisning. Emil Møller Rasmussen kom frem til et par store chancer, hvor der burde være scoret på mindst en af dem.

 

Der havde været store chancer i begge ender, og Esbjerg fortsatte deres store afslutningslyst og havde blandt andet et stolpeskud.

 

Over halvvejs i perioden blev der en ny chance i powerplay for hjemmeholdet. Og de unge RSIK-spillere viste, hvorfor de vil i semifinalen, da Mikkel Ry Nielsen bankede pucken ind fra højre efter en flot tværpasning af Matias Lassen.

 

Rødovres Thomas Olsen blev udvist med syv minutter til pausen. Men det nærmeste Esbjerg kom var en styring.

 

Mikkel Ry Nielsen skulle have øget føringen, men han brændte af en kampens største chancer hidtil. De slagkraftige tacklinger var i øvrigt bestemt ikke en mangelvare i aftenens kvartfinalekamp.

 

Sebastian Haddaoui fik to minutter for boarding efter en meget hårdhændet tackling af en Esbjerg-spiller bag udeholdets mål.

 

Esbjerg sluttede perioden i overtal, men det var RSIK, der kunne gå til pause med føring 2-1. Holdet var på vej i semifinalen.

 

3. periode
Magnus G. Povlsen havde spillet en god kamp og han viste stor farlighed, da han efter et minut brød igennem med en god afslutning. Sebastian Haddaoui fik også en chance, der skulle være omsat til scoring.

 

Esbjerg jagtede udligningen, men de havde stort besvær med at trænge igennem en solid backlinie hos Rødovre. Der blev ryddet op, inden der for alvor blev en skudtrussel fra vestjyderne. Efter ni minutter kom periodens bedste forsøg fra udeholdet, men Jacobsen kastede sig modigt ned og blokerede.

 

Der var forsøg i begge ender, om end frekvensen var aftaget lidt i forhold til anden periode. De forsøg, der blev sendt af sted, voldte ikke målmændene store problemer.

 

RSIK skal være meget glade for, at Esbejrg ikke fik udlignet i en situation med fem minutter tilbage. Jacobsen reddede, men pucken dansede videre omkring målet, inden spiller fik tæsket pucken helt væk.

 

En spiller fra Esbjerg fik ti minutters straf for dårlig opførsel med tre minutter igen, og det var af ren frustration over tingenes tilstand for udeholdet.

 

De sidste minutter forløb med stor intensitet, men RSIK holdt ved og øgede endda med blot 32 sekunder igen. Det var Nikolaj Zorko, der med stor kraft sendte pucken højt i målet til stillingen 3-1.

 

Og Esbjerg gjorde et sidste forsøg ved at tage målmanden ud, men det kostede endnu et mål. Denne gang var det Emil Møller Rasmussen, der sendte pucken ind i tomt mål til slutresultatet 4-1.

 

Dermed er RSIK videre til semifinalerne i årets slutspil i 1. division efter en god afslutning hjemme i Rødovre Skøjte Arena. Sejren var fuldt fortjent; de unge spillere leverede en gæv indsats med masser af lyst til at afslutte og sætte hårde tacklinger ind på modstanderen.

 

Aftenens kamp blev i øvrigt overværet af en håndfuld RMB-spillere, der således fik oplevet god slutspilshockey. Spørgsmålet, der indtil videre lader sig ubesvaret, er det, om de kan gøre 1. divisionsholdet kunsten efter og avancere til semifinalen.

 

De regerende mestre RSIK vinder dermed samlet 3-1 i kampe og skal i semifinalen møde Herning.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top