Rødovre-spillere ser frem mod kvartfinale
RMB-AaB_12_020212_BP.jpg
Rødovre-spillerne glæder sig til den forestående bedst af syv-serie mod AaB Ishockey Foto: Brian Poulsen
Ishockey ”Jeg ser frem til at møde AaB i kvartfinalen,” siger Rødovres Mikael Christensen efter nederlaget til Herning på sin gamle hjemmebane. Vi har også kommentarer fra Mike Daugulis og Tobias Hansen.

Efter nederlaget på 4-1 mod Herning talte vi med Mike Daugulis, der først kommenterer på aftenens kamp.

”Det er en frustrerende kamp. Vi prøver at holde en ordentlig defensiv, men de får en solid føring. Vi har nogle gode chancer undervejs, som desværre ikke giver udbytte,” siger han og omtaler den kommende serie mod AaB.

Annonce

”AaB er et godt hold, og det bliver både sjovt og svært at spille mod dem. Vi er alle sammen spændte,” siger canadiske Mike Daugulis til rnn.dk.

Mikael Christensen var tilbage på sin gamle hjemmebane, men må altså gå derfra med lettere nedadbøjet hoved.

”Vi så ikke kampen som betydningsløs. Det ville være godt at have en god kamp at tage med ind i slutspillet. Men Herning angriber hårdere end os i de to første perioder og får scoret. Det kan vi ikke selv, og så blev det aldrig vores kamp,” udtaler han på vej hjem i bussen.

Ser frem til kvartfinalen
Han giver også den kommende kvartfinalemodstander nogle ord med på vejen.

”Jeg ser frem til at møde AaB i kvartfinalen. Vi skal finde mere intensitet frem, end vi havde i de to første perioder i dag. Vi spiller nemlig en god tredje periode,” siger Christensen og glæder sig over hjemmebanefordelen.

”Det er altid en stor fordel at spille på hjemmebane. Skulle vi tabe på torsdag, så må vi tage den derfra. Det bliver en lang serie, og vi skal tage et mål ad gangen. Vi skal straffe AaBs busben allerede på torsdag.”

Rødovre har ikke fået de bedste resultater mod AaB i AL-Bank Ligaens grundspil. Men det kan der rådes bod på.

”Vi skal ikke gå med ned i deres tempo, som vi har haft tendens til i tidligere kampe i sæsonen. Vi skal arbejde hårdt, og når vi gør det, så er vi også bedre end dem. De har fået nogle profiler til holdet, men det er vi ligeglade med. Vi skal fokusere på os selv og tage en sejr ad gangen,” slutter Mikael Christensen.

Ikke godt nok mod Herning
Vi har også talt med backen Tobias Hansen, der langt fra var tilfreds med aftenens indsats.

”Det fungerede ikke for os i dag. I de første to perioder er vi for dårlige og spiller ikke de systemer, som vi har aftalt i hele sæsonen. Vi slutter godt af i tredje periode, men det gik slet ikke som planlagt i de første 40 minutter,” siger han.

Rødovres powerplay havde kendt langt bedre dage end mandag aften på den jyske hede.

”Det ene fører til det andet, og når ikke det fungerer i fem mod fem, så bliver det også svært i overtal. Vi spiller nogle dårlige perioder, og det er ikke godt nok,” udtaler Tobias Hansen og afslutter med en kommentar til AaB-kampene.

”Vi kan slå alle hold, så jeg havde ikke nogen favorit inden afgørelsen. Det kunne selvfølgelig have været fedt at møde Herlev i nogle lokalopgør med mange tilskuere og god stemning. Men jeg tror, det bliver en god serie mod AaB, og vi vil køre på for fuld skrue i alle kampe og så tage det, som det kommer.”

Direktør i Rødovre Mighty Bulls, Brian Møller, gav efter kampen og afgørelsen på kvartfinalemodstanderen udtryk for live på TV 2 Sport, at holdet og han selv ser frem mod kampene mod AaB. Første match spilles torsdag i Rødovre Skøjte Arena.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top