Annonce

Rødovre skal holde fokus
bratt-gratton_RMB-SJYSKE13_061011_BP.jpg
Cheftræner Brad Gratton forklarer, at RMB ikke skal tabe fokus mod AaB i kvartfinalen Foto: Brian Poulsen
Ishockey Det står 1-1 i kvartfinaleserien mellem Rødovre og AaB Ishockey inden den tredje kamp i Rødovre Skøjte Arena. ”Hvis vi taber fokus mod dem, så straffer de os med det samme,” siger cheftræner Brad Gratton med henvisning til nederlaget i lørdags i Aalborg.

AaB Ishockey udlignede til 1-1 i kampe efter lørdagens 6-4-sejr i Gigantium Isarena, og det tredje slag i kvartfinaleserien står tirsdag på Rødovres is.

Rødovre haltede efter på disciplinen i Aalborg og indkasserede hele 12 2-minutters udvisninger i kampen.

Annonce

”Vi har arbejdet på disciplinen efter den kamp, men jeg mener ikke, at det var på grund af disciplinen, at vi tabte i Aalborg. Vi lavede nogle dumme fejl, og det skal vi gøre bedre på hjemmebane ligesom i sidste kamp,” siger svenske Mike Rådde.

Slutspillets kamp 3 er altså næste opgave, og den rigtige stemning er også ved at lægge sig over holdet og spillerne.

”Man kan godt mærke, at vi er startet med slutspillet. Stemningen er der, og jeg føler, at alle hold er kommet ind i slutspilsmode nu. Nu skal vi bare finde tilbage til den gode første kamp på hjemmebane,” siger Mike Rådde og mener slutteligt, at de fire mål i Aalborg godt kan bruges.

”De fire mål, vi lavede, kan vi bestemt godt tage med og bruge til noget positivt.”

Skal ikke tabe fokus
Rødovres cheftræner, Brad Gratton, forklarer, at holdet skal ændre takter efter nederlaget i Aalborg.

”Vi skal være mere disciplineret, smarte og være klar fra start. Der er ikke nogen, der siger det bliver en nem serie mod AaB. De har et godt hold og skal ikke undervurderes. Hvis vi taber fokus mod dem, så straffer de os med det samme,” siger canadieren.

I Aalborg kom Rødovre bagud 6-0 allerede efter en halv kamp.

”30 minutters hockey er ikke godt nok. Der skal spilles samtlige 60 minutter og også på udebane. Nu kigger vi fremad til kamp 3, som er meget vigtig. Nu skal der arbejdes og på den rigtige måde. Vi vil være klar,” slutter Brad Gratton.

Han har et fuldt mandskab til rådighed, og han har endnu ikke besluttet, om der skal bruges tre eller fire kæder fra start.

Rødovre Mighty Bulls mod AaB Ishockey begynder kl. 19.30 i Rødovre Skøjte Arena. Kampens hoveddommere bliver Thomas Lassen og Jan Andersen. Kampen transmitteres i øvrigt live på TV 2 Sport.

Kommentarer

2 kommentarer om “Rødovre skal holde fokus”

  1. børge siger:

    gratton er helt galt på den i sin analyse..
    tyrene tabte fordi de i den grad var overmatchet
    det eneste område hvor rmb vandt var diciplinen svinestreger

  2. TYREN siger:

    Børge:piv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top