Annonce

Rødovre skal arbejde på føringer
sebastian-dahm_RMB-herlev39_181011_BP.jpg
Sebastian Dahm kom stærkt tilbage i kampen og vandt 'duellen' mod Herlevs målmand på straffe. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre kunne med større koncentration have taget alle tre point mod Herlev. ”Vi skal blive bedre til at holde en føring,” siger Mikael Christensen, der spillede med et stort fighterhjerte. Målmand Sebastian Dahm glæder sig over, at han fik spillet sig op i løbet af kampen.

Der var helt andre takter fra Rødovres stav i sejren over Herlev end i torsdagens smertelige nederlag til AaB. En af de store spillere mod Herlev var center Mikael Christensen. Han udviste stor vilje og fightede flot ligesom resten af holdet.

Der kan argumenteres for, at Rødovre skulle have haft alle tre point, og det kan Christensen også godt nikke genkendende til.

Annonce

”Ja, vi skulle have haft alle tre point, men det kan vi kun takke os selv for, at vi ikke fik,” siger han og kommenterer videre på, hvorfor Rødovre lukker mål ind straks efter en scoring.

”Vi arbejder på at undgå, at modstanderen får mål lige efter, at vi har scoret. Det er svært at sige, hvorfor vi ikke kan holde tæt. Vi skal blive bedre til at holde en føring. Men i aften kom vi tilbage, og der skal være stor ros til drengene.”

Mikael Christensen var igennem hele kampen hurtig på skøjterne og højt oppe på banen for at distrahere Herlev.

”Jeg forsøger at arbejde hårdt i hver kamp og give mig 100 procent,” udtaler Christensen, der på vej hen over isen efter at have afsonet en udvisning blev ramt af 44-årige Jesper Duus. Veteranen ramte Rødovre-spilleren på kæben, og der var tale om et hændeligt uheld. Duus så ikke Christensen, men Rødovres #64 var hurtigt klar igen.

Mange positive ting i kampen
Der var flere lyspunkter på en underholdende aften for de små 900 tilskuere i Herlev Skøjtehal.

”Vi kan tage mange positive ting med fra kampen. Inden kampen havde vi tabt to kampe i træk, så det var vigtigt at komme tilbage i dag og spille god hockey. Det er altid sjovt og intense kampe mod Herlev, og det er fedt, når fansene er med. Det giver lige ti procent ekstra,” forklarer Christensen og fortsætter.

”Det var dejligt at komme tilbage igen i aften, og så skal vi ud og arbejde stenhårdt i de sidste tre kampe, inden slutspillet starter.”

Mikael Christensen spillede i kæde med Mathias Bau og Jannik Karvinen, og det fungerede ganske godt.

”Jeg er mest defensivt orienteret, hvorimod Karvinen og Bau er målscorertyperne, så vi har et meget godt miks. Jeg fungerede fint med dem i dag, og så skal vi bare fortsætte i de kommende kampe,” slutter Mikael Christensen.

Sebastian Dahm fik spillet sig op
Målmand Sebastian Dahm fortæller om en god kamp, hvor der blev spillet god hockey – også fra hjemmeholdet.

”Herlev spiller god hockey på deres hjemmebane og vinder vist også skudstatistikken med ti. Vi har nogle føringer, som vi skal holde, men de udligner hurtigt, mens pucken ikke hopper vores vej,” siger Dahm og fortsætter.

”Vi har spillet en god defensiv i denne sæson, men har manglet lidt på det sidste. Men i aften holder vi fast til sidst og får udlignet få minutter, inden kampen slutter. Vi viser en ekstrem fightervilje på holdet og har to fantastiske undertalssituationer til sidst, hvor vi lukker Herlev ned.”

Dahm fik mere medvind, efterhånden som kampen skred frem. I straffeslagskonkurrencen ’vandt’ han således over hans kollega i den anden ende – Herlev-målmand Joel Martin.

”Jeg fik spillet mig lidt op undervejs i kampen. Men det første mål (i selve kampen) er et, som jeg skal have, men det er vigtigt, at jeg kommer tilbage igen. Og så er det altid fedt at være med til at afgøre kampen til sidst, selvom det ikke kørte helt optimalt for mig i dag,” udtaler Sebastian Dahm, der glæder sig over, at tyrene stadig er i spil til ligaens tredjeplads.

Vi får en afsluttende bemærkning fra målmanden i forhold til denne uges deltagelse i landsholdets træningsturnering i Norge.

”Vi skal op og spille tre kampe deroppe, og det er altid en oplevelse at være med landsholdet. Det er dejligt at få den anerkendelse. Det er fantastisk at være med, og jeg ser frem til igen at bære løven på brystet. Og så er det bare en fornøjelse at være en del af landsholdet – der er et helt fantastisk sammenhold,” slutter Sebastian Dahm over for rnn.dk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top