RFC vandt gratis lokalbrag
RFC_herrer-hvidovre_06_100212_BP1.jpg
Rødovre FC slog Hvidovre Attack med 6-3. Foto: Brian Poulsen
Floorball Friday Night Floorball i Rødovre Stadionhal bød på nogle tændte gæster fra Hvidovre, der spillede sin chance, men måtte give fortabt overfor RFC, der kommer tættere og tættere på et ubesejret grundspil.

Rødovre FC – Hvidovre Attack: 6-3(2-2,2-0,2-1)

Rødovres målscorer: Marko Krogsgaard, Daniel Lund, Michael Mathiasen x 2, Carsten Bjerregaard og Emil Kristensen.

Annonce

Med gratis indgang og besøg fra Kanal Sports ”Friday Night Floorball” tog Rødovre FC fredag aften imod mod Hvidovre Attack. Lokalopgøret bød på et tændt udehold, der dog til sidst tabte til overmagten i form af RFC.

Det var ellers Hvidovre, der kom først foran ved Tonni Jensen, der med lidt hjælp fra Marko Krogsgaard får snydt Mike Trolle i målet. Hjemmeholdet tager naturligt kontrol med kampen herfra, og med små 3 minutter igen gør Marko Krogsgaard skaden god igen ved at udligne til 1-1.

Kort efter er det Daniel Lund, der bringer hjemmeholdet i front, da han snyder Hvidovres keeper med et lumsk skud, der på, trods af at det så ufarligt ud, endte i nettet.

Gæster gav dog ikke op og kæmpede bravt mod topholdet. Kort før pause gav det bonus, da en ’clearing’ fra Daniel Lund endte indenfor Rødovre-målet, hvor Patrick Nielsen sendte den ind bag Mike Trolle.

Anden periode blev en duel mellem Hvidovres koncentrerede forsvar, og Rødovres mange forsøg på at åben det. Den duel vandt Rødovre, da Michael Mathiasen scorer til 3-2.

Mod slutningen af perioden kom Carsten Bjerregaard på banen i forbindelse med et powerplay, og her skal han kun bruge tre berøringer med bolden for at sende bolden i nettet på sit andet skud.

Den sidste periode blev spillet rodet. Formstærke Emil Kristensen og Michael Mathiasen scorer for hjemmeholdet, mens Tonni Jensen reducerer for Hvidovre.

Med sejren kan Rødovre sikre sig førstepladsen med en sejr i onsdagens udekamp mod Vanløse.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top