politirapport
WEB_politibil.jpg
Foto: Arkiv
politi Politiet kan andet end at feste. Læs hele politirapporten her.

Slog kvinde i hovedet

En ansat i en dagligvareforretning på Tårnvej fik onsdag den 22. februar kl. 21.40 et knytnæveslag i ansigtet, da hun forsøgte at stoppe en tyv. Gerningsmanden var kort tid for- inden kommet ind i forretningen. Her tog han to rammer Sommersby og gik mod udgangen. Den kvindelige ansatte forsøgte at spærre ham vejen, da han ikke ville betale, men det resulterede altså i, at kvinden blev slået i gulvet. Han tabte drikkevarerne og stak af. Han kørte væk i en mørkeblå Peugeot 406 stw. personbil, muligvis med svensk registreringsnummer. Forlygterne var Xenonlygter. I bilen sad en mand. Gerningsmanden beskrives som:
Mand, 25-30 år, 170 cm høj, almindelig af bygning, kort mørkt hår. Iført mørkt tøj.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner i sagen. Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet i Hvidovre, eller på tlf. 43 86 14 48.

Annonce

Teede sig på tankstation
En 32-årig mand fra Albertslund blev stik tosset, da det fredag den 24. februar kl. 04.12 gik op for ham, at han befandt sig på en lukket tankstation på Tårnvej. Manden var sur over, at tanken først åbnede kl. 6, så han råbte op og sparkede på ruderne. Han blev anholdt og kørt til Politigården i Albertslund. Efter afhøringen blev han løsladt.
Stjal glattejern

En 24-årig kvinde fra Ballerup blev i søndags kl. 15.33 tilbageholdt  af en butiksdetektiv i Rødovre Centrum. Kvinden havde stjålet et glattejern til en værdi af 299 kr. Kvinden blev sigtet for tyveri. Hun erkendte.

 

Færdselsuheld på Avedøre Havnevej

Det skabte trafikale problemer, da en 36-årig mand fra Greve og en 52-årig mand fra Rødovre søndag den 26. februar kl. 15.38 var impliceret i et færdselsuheld på Avedøre Havnevej. Den 36-årig mand fra Greve kørte ad Avedøre Havnevej mod nord og drejede til venstre ved Nørrekær. Den 36-årige overså angiveligt en modkørende bil, ført af en 52-årig mand fra Rødovre, hvorved der skete sammenstød. Ingen personer kom til skade.       
Indbrud på Skærbækvej

Politiet modtog søndag den 26. februar kl. 17.20 en anmeldelse om et indbrud på Skærbækvej. Gerningsmændene var kommet ind i villaen via et opbrudt vindue. Villaen var delvist gennemrodet. Der blev stjålet et tv samt en kalender med et dankort.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner i sagen. Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet i Hvidovre, eller på telefon 43 86 14 48.         
Eftersøgt mand taget for butikstyveri

Onsdag den 22. februar kl. 16.32 blev butikstyveri anmeldt i en dagligvarebutik i Rødovre Centrum. Personalet havde tilbageholdt en 36-årig mand fra København, da han havde lagt spiritus i en medbragt taske. Han blev anholdt og kørt til Albertslund politigård. Efter afhøringen blev han kørt til Vestre Fængsel, da det viste sig, at han var eftersøgt af Københavns Politi. Han erkendte.                         

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top