Annonce

Politifest løb af sporet – betjente fyrede kanonslag af
politigaard.jpg
politi Bølgerne gik højt, da en specialenhed hos Københavns Vestegns Politi sidste fredag holdt fest på lokalpolitistationen på Egegårdsvej. Det undersøges nu, om betjente fyrede kanonslag af til festen.

Når alkoholen går ind, ryger forstanden ud. Sådan lyder det i et gammelt ordsprog. Om det er tilfældet i en verserende sag mod en specialenhed hos Københavns Vestegns Politi vides ikke, men noget kunne tyde på det.
Den Uafhængige Politiklagemyndighed undersøger i hvert fald omstændighederne omkring en fest på politistationen på Egegårdsvej fredag den 17. februar.
Her holdt ansatte i Specialpatruljen en fest og i løbet af natten modtog Københavns Vestegns Politi flere anmeldelser om, at der blev fyret fyrværkeri – angiveligt kanonslag – af.
Flere patruljer kørte til stedet, hvor det altså viste sig, at det var nogle af deres egne kollegaer der hyggelige sig og festede løs i de sene nattetimer.
“Det er helt uacceptabelt, hvis det viser sig, at mine folk har fyret kanonslag af, siger chefpolitiinspektør Ib Meng i en pressemeddelelse.
Ib meng har som konsekvens af sagen valgt at nedlagde Specialpatruljen midlertidigt og satte medarbejderne til anden tjeneste.
Den Uafhængige Politiklagemyndighed i Århus undersøger nu sagen. Københavns Vestegns Politi kan ikke udtale sig yderligere i sagen.

Kommentarer

2 kommentarer om “Politifest løb af sporet – betjente fyrede kanonslag af”

  1. Flemming Kibsgaard siger:

    Rødovre politi hører ikke til i kategorien Køkkenskuffens skarpeste knive, snare end i kategorien Køkkenskuffens flinteøkser. 🙂

    Eller måske er de blot humlens store ånder? 🙂

  2. Mogens Lind siger:

    Øllet blev deres skæbne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top