Annonce


Overløbet af et bedre hold
nadia-mestasi_RH_damer-bjerringbro_04_190212_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Håndbold Rødovre Håndbolds 1. divisionsdamer havde efter sejren over Bjerringbro sidste weekend tro på sagerne, men tro kunne ikke flytte de bjerge Lyngby HK søndag stillede i vejen for RH. Derimod løb Lyngby fra Rødovre-holdet, der nu har tre kampe tilbage.

Lyngby HK – Rødovre Håndbold: 29-16

Det var to hold i gang med hver deres indædte kamp, der mødtes søndag i 1. division i damehåndbold, da Rødovre gæstede Lyngby.

Annonce

Rødovre kæmper for overlevelsen og kom fra en overraskende storsejr over Bjerringbro på hjemmebane, og med erindringerne om Mette Vestergaard og Lyngbys pointtyveri fra efterårets opgør mellem de to hold friskt i erindringerne.

Lyngby slås for oprykning til den bedste danske række i håndbold, og i den kamp kan ikke et point undværes. Derfor skulle Rødovre-kampen omdannes til 2 point til kontoen. Det blev den også. Lyngby-spillerne løb simpelthen fra Rødovre.

”Vi havde ikke styr på dem. De spillede for hurtigt. De spiller for oprykning til ligaen. Vi spiller for at undgå nedrykning. De bør ikke tabe til os, og det kunne man godt se,” forklarede Mai-Britt Skeldrup efter kampen til Rødovre Lokal Nyt.

Det startede ellers godt for Rødovre:

”Det står 2-2 efter 8 minutter, og der tager han(Lyngby-træner Jakob Fryd) en time-out. Der synes jeg, at vi har gjort det godt i forsvaret. Derfra løber de fra os,” fortalte hun og forklarer, hvordan tempoforskellen gav sig udslag:

”Jeg vil ikke sige, at vores piger ikke kæmper, men mange ting går galt. Vi kommer ikke frem og får ‘tacklet af’ på dem, og de kommer for let til gennembrud. Det forsvar, vi plejer at kunne holde, det fungerede ikke i dag.”

I den anden ende havde Rødovre problemer med at få sammenhæng i tingene og få timet angrebene:

”Vi kommer ikke i fart. Når der er en, der gør noget, så står resten lidt og venter på at få bolden, i stedet for at komme i fart. De(Lyngby red.) dækker offensivt, og vi havde talt rigtig meget om det før kampen, og om at vi skulle sætte en mand af og sende bolden videre. Det får vi ikke rigtig gjort,” lød det fra Skeldrup, der sammen med spillertruppen behandlede nederlaget efter kampen således:

”Det er et nederlag til et bedre hold. Vi snakkede om efter kampen, at vi ikke bliver et dårligere hold på en uge. Vi har spillet en brandkamp mod Bjerringbro, hvor alt bare fungerer, og det snakkede vi om bagefter, at det skal vi holde fast i. Der er stadig tre chancer endnu.”

Rødovre-træneren skal nu sætte sine tropper op til kampen mod Nykøbing Falster, der forrige uge tabte på udebane mod Tarm, der ligger tæt på Rødovre i tabellen. Og ifl. Skeldrup er Nykøbing Falster også tæt på at have udspillet deres rolle i kampen om fjerdepladsen.

”Vi skal vise på søndag, at vi har noget at spille for,” dikterer hun.

Regnestykket for hvor mange point i de sidste tre kampe, der giver overlevelse lyder i Mai-Britt Skeldrups bog således:

”Hvis overlevelse er at spille om det, så tror jeg måske, vi kan nøjes med 2. Er overlevelse at komme op og undgå at spille om det, så skal vi bruge 4 point, og så skal resultaterne også flaske sig. Men de er både pressede i toppen og bunden, så alt kan ske.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top