Annonce

Ny fredagsklub for børn
WEB_fredagsklub.jpg
På trods af talrige fritidstilbud vover Islev Kirke pelsen, og starter et uforpligtende fritidstilbud til børn i 3.- 5. klasse. Fredagsklubben tilbyder først og fremmest oplevelser på børnenes præmisser. Her spørges ikke efter dåbsattest eller kirkeligt tilhørsforhold, alle børn er velkomne. Foto: Privat
ny klub På trods af talrige fritidstilbud vover Islev Kirke pelsen, og starter et uforpligtende fritidstilbud til børn i 3.- 5. klasse. Fredagsklubben vil tilbyde alt lige fra leg, spil, film og kreative ting, til ture i naturen med hygge og bål.

Islev Kirke er udmærket klar over, at der findes mange fritidstilbud til børn i 3. – 5. klasse. Alligevel vover de pelsen og kaster sig ud i et nyt uforpligtende tilbud til børn.
Fredagsklubben henvender sig til alle børn i 3. – 5. klasse og vil handle om alle former for fritidsaktiviteter, kombineret med kirkelige handlinger.
“Vi synes der mangler et tilbud til de børn, der ikke vil bindes til noget hver uge gennem en hel sæson, men gerne vil kunne komme og gå, som det nu passer ind i alt det andet, man som barn skal nå. Fredagsklubben er netop uforpligtende. Den er tænkt som et sjovt og hyggeligt mødested for lidt større børn. Børnene kan komme til de aktiviteter de har lyst til, de fredage, de har tid. Der lægges program for tre måneder ad gangen, så man kan vide, hvad der skal ske. Det første program er klar, men hen ad vejen er tanken, at børnene selv kommer med forslag og ideer til ting, de kunne tænke sig at lave,” forklarer sognemedhjælper Dorrit Mikkelsen, der kommer til at lede fredagsklubben.

Kirkelige handlinger
Fredagsklubben vil tilbyde alt lige fra leg, spil, film og kreative ting, til ture i naturen med hygge og bål. De kirkelige handlinger vil dog også i nogen grad præge aktiviteterne i det nye fritidstilbud.
“Forhåbent- lig vil børnene synes programmet er så spændende, at de vil komme hver gang. Fredagsklubben er et kirkeligt tilbud, og vil derfor i et eller andet omfang være præget af eller have udgangspunkt i kristendommen, men det skal tolkes meget bredt. Det er ikke en søndagsskole i gammeldags forstand, hvor børnene får guldstjerner eller glansbilleder for deres indsats,” forsikrer Dorrit Mikkelsen.   
Læs meget mere om program og tilmelding på kirkens hjemmeside: www.islevkirke.dk. Fredagsklubben mødes den 2. og 4. fredag i måneden i Islev Kirkes lokaler, første gang fredag d. 10. februar

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top