Annonce

Ny back underskriver
WEB_38-Tobias-hansen_RMB-Aa.jpg
Tobias Hansen har underskrevet en to-års kontrakt med Rødovre Mighty Bulls Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre-backen Tobias Hansen følger trop på de seneste kontraktforlængelser, idet han har skrevet for yderligere to år med Rødovre Mighty Bulls.

Senest var det backkollegaen Sebastian T. Bergholt, der forlængede med Rødovre. Nu har Tobias Hansen så taget samme skridt og bliver i klubben de næste to sæsoner.

Hansen har haft masser af succes i denne sæson. Udover at have deltaget for Danmark ved U20-VM i Canada, så har den store back også den bedste plus/minus-statistik på Rødovres backlinie med +8. Så betyder det mindre, at han kun har leveret fire assister for holdet.

Annonce

”Jeg er super glad for at kunne forlænge med Rødovre. Det har været en rigtig god sæson og Gratts (Brad Gratton, red.) er en fantastisk dygtig træner. Det er i Rødovre, jeg altid har spillet og her jeg helst vil spille, så det er kun godt, at vi kunne nå til enighed om to år mere,” siger han.

Fremgangen hos den unge back har været tydelig henover det meste af sæsonen.

”Jeg synes, at jeg har grebet chancen og har taget et ansvar. Samtidig har jeg også forbedret mit skøjteløb og er blevet hurtigere. Det er jo oftest en svaghed for store, defensive spillere som mig, så der forsøger jeg hele tiden at forbedre mig,” lyder det fra Tobias Hansen.

Rødovres hold til den kommende sæson tæller dermed indtil videre Sebastian Dahm, Sebastian T. Bergholt, Rasmus Astrup og altså Tobias Hansen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top