Annonce

Motionshungrende ældre mangler instruktører
WEB_stolegymnastik04_220711.jpg
Foreningen ‘Omsorg og Samvær mangler instruktører til stolegymnastik. Foto: Arkiv
motion Hvis der er noget man kan stole på, er det, at motion gør en forskel, uanset om man er ung eller ældre. For sidstnævnte kan man ligefrem sige, at motionen kan laves på en stol. Det er der nu så mange som gør i Rødovre, at Forenin- gen Omsorg og Samvær desperat mangler instruktører.

Foreningen Omsorg og Samvær vandt for to år siden Rødovre Kommunes sociale pris til frivillige ‘Årets Ildsjæl.’ Den hæder har nok ikke gjort foreningen mindre populær blandt byens ældre. I hvert fald oplever foreningen netop nu en øget efterspørgsel af pladser til deres stolegymnastik hold.
På nuværende tidspunkt er der mere end 250 brugere til stolegymnastik om ugen og tallet stiger stødt. Men det er ikke kun på de etablerede hold, at der er rift om stolene.
“Der er også stor efterspørgsel på instruktører i de private hjem, flere og flere borgere ønsker opfølgning af det kommunale tilbud. Når tilbuddet fra kommunens ergoterapeuter og fysioterapeuter slutter, benytter borgene sig flittigt af tilbuddene i den frivillige verden og her spiller Omsorg og Samvær en vigtig rolle,” oplyser frivilligkoordinator Tina Messaudi.
Udover stolegymnastik på de fleste ældrecentre i Rødovre, tilbyder foreningen derfor også træning i de private hjem for de borgere, som ikke selv er i stand til at komme frem.
“Foreningen Omsorg og Samvær mangler instruktører, så hvis du har erfaring i stolegymnastik eller en anden form for gymnastik, har du nu en unik mulighed for at blive frivillig instruktør og være med til, at gøre en forskel for mange mennesker. Instruktørerne bliver instrueret i deres arbejde og med arbejdet hører der også socialt samvær med både brugere og de andre instruktører i foreningen,” siger Rødovrekredsens formand, Kirsten Torp.
Kirsten Torp kan kontaktes på telefonnummer
36 47 40 70 eller via E-mail:
kirstentorp@e-boks.dk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top