Annonce

Mød Prop og Berta i Langhuset
WEB_Prop-og-berta.jpg
Søndag den 11. marts kan man møde Prop og Berta - og manden bag dukkerne - i Arbejdernes Landsbank i Carlsro. Foto: Presse
underholdning Fortællingerne om den lille tykke mand og den talende ko går aldrig af mode. Søndag den 11. marts kan man møde Prop og Berta - og manden bag dukkerne - i Arbejdernes Landsbank i Carlsro.

Det er nok de færreste børnehavebørn der ikke kender til historierne om de to dukker Prop og Berta. Forfatteren og Rødovreborgeren Bent Solhof har i alt udgivet 18 cd’er og fire bøger om den lille tykke mand Prop og hans talende ko Berta.
Historierne har efterhånden mange år på bagen, men ligesom H.C. Andersens eventyr, har historierne om den onde heks og de mange tyttebøvser på det nærmeste opnået status som nationalklenodie. 
Søndag den 11. marts har man muligheden har at møde nogle af figurerne og manden bag, når den lokale forfatter Bent Solhof gæster banken sammen med sine populære figurer.       
“Vi glæder os til at tage imod en masse glade og forventningsfulde børn, som nu kan møde de to dukker, der på trods af, at de i år kan fejre deres 40 års jubilæum, stadig tryllebinder børn i alle aldre”, siger filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Rødovre, Kim Dam.

Tilmelding sker ved at sende en mail til roedovre@al-bank.dk. Skriv hvor mange billetter du ønsker, og hvor mange af dem, der er til børn. Desuden bedes du oplyse dit mobilnummer. Da der er et begrænset antal pladser, gælder princippet først til mølle ved tilmeldingen. De forudbestilte billetter kan afhentes i filialen torsdag den 1. marts kl. 15.00 – 17.30.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top