Annonce

MIGHTY BLUES BAND – lokale bluesrødder fra Rødovre
webMighty-Blues-Band-1.jpg

Mighty Blues Band leverer en effektiv omgang bluesrock, der rykker igennem.

Mighty Blues Band leverer en effektiv omgang bluesrock, der rykker igennem.
HOCKEY-BLUES De har kendt hinanden siden starten af 1980’erne og før det også. De har gået i folkeskole og gymnasium sammen, flere af dem. De er fra Rødovre og skal nu for første gang optræde i Rødovre Skøjte Arena i forbindelse med en eliteseriekamp med Rødovre Mighty Bulls.

Mighty Blues Band optræder før, under og efter grundspillets sidste kamp, Mighty Bulls-kampen mod Copenhagen, tirsdag den 14. februar. Mighty Blues Band optræder i skøjtearenaens foyer kl. 18-19, i de to pauser samt i en time efter selve kampen.

 

Annonce

Mighty Blues Band spiller egne fortolkninger af de største tunge bluesrock-navne fra 1970’erne; genkendelige toner fra bands som Deep Purple, ZZ Top, Rainbow, Whitesnake, Van Halen, Johnny Winter, Stevie Ray Vaughan iblandet lidt Jimi Hendrix.

 

 

 

 

Mighty Blues Band:

Henrik Lyhne Sandholt: sang, guitar

Theis Henriksen: guitar

Ole Ellebye: keyboards

Henrik Sørensen: mundharpe, percussion

Allan Henriksen: trommer

Lars Schmidt: bas

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top