Annonce

Mere disciplin og bedre markeringer
RMB-AaB_QF3_26_280212_BP.jpg
Morten Allesøe og RMB er nu tvunget til at hive mindst en sejr med hjem fra Aalborg. Foto: Brian Sejer Poulsen
Ishockey Rødovres assisterende kaptajn, Morten Allesøe, erkender, at Rødovre havde tydelige problemer i aftenens nederlag til AaB. ”Vi skal have mere disciplin og holde vores markeringer,” siger han. Vi har også kommentarer fra Mike Berry.

Skuffelsen var stor hos Rødovre-spillerne efter 3-6-nederlaget i kvartfinalens tredje kamp. Vi talte med canadiske Mike Berry, der ærgrer sig over at give mål alt for hurtigt væk til AaB.

”Vi må aldrig forære mål væk så hurtigt efter en scoring til os. Men vi skal lære af vores fejl og være meget bedre i kamp 4. Vi skal ikke tænke alt for meget over det her, men være positive og se fremad,” siger han.

Annonce

Rødovre har lukket hele 12 mål ind på to kampe, og det hager naturligvis ikke canadieren.

”Vi er et offensivt hold, og kom ikke godt ud til kamp 2, hvor de scorede alt for mange mål. Vi skal være bedre i defensiven. Nu skal vi sikre os, at vi er klar til kamp 4. Det bliver hårdt nu efter nederlaget her, men vi skal videre og tage sejren i Aalborg på torsdag. Det er vigtigt,” slutter en slukøret Mike Berry.

Markeringerne skal holdes
Vi talte også med assisterende kaptajn Morten Allesøe, der er frustreret over de hurtige AaB-scoringer.

”Jeg ved ikke, hvad der sker. Vi har snakket om det, at de skift, uanset hvem der scorer, er så vigtige for at holde momentum i kampen. Vi burde være mere koncentreret og nogle gange bare være tilfreds med at slå pucken ud i stedet for at være så kreative. Vi skal have mere disciplin og holde vores markeringer,” udtaler han til rnn.dk og forklarer om forskellen fra kampen i Aalborg til den i aften.

”Oppe i Aalborg er vi ikke klar fra start, men det synes jeg egentlig vi er i dag. Men vi laver nogle fejl, der bliver straffet, og så tager vi for mange udvisninger i de her kampe. Desuden har vi ikke produceret nok i powerplay, men det skal nok komme.”

Han er ikke frustreret over dommernes niveau i aften og deler altså ikke publikums oplevelse af de dømmende fire.

”Nej, det bølger frem og tilbage, og de dømmer ikke decideret imod os. Vi skal bare være mere koncentreret,” udtaler Allesøe.

Tilbage på hesten
Målscoren siger 12-7 i AaBs favør i de to seneste kampe, men er det egentlig den virkelige styrkeforskel mellem holdene?

”Nej, det ved jeg ikke rigtig. Vi skal tilbage på hesten til træning i morgen, for man kan ikke gå igennem et slutspil uden at vinde på udebane, det er jeg ret overbevist om. Hvis man gerne vil langt, så skal man også kunne vinde på udebane. Vi har vundet mange kampe i år på udebane, så vi ved, det kan lade sig gøre,” lyder det videre.

Cheftræner Brad Gratton talte til holdet umiddelbart efter kampens afslutning, og gav spillerne en lille opsang. Den er berettiget ifølge tyrenes assisterende kaptajn.

”Det er med rette, at vi får en lille opsang. Men han har sagt, at vi skal tilbage på udebane. Vi skal vise, at vi møder op, og dem, der ikke møder op, de… ja,” slutter Morten Allesøe med en slet skjult hentydning til, at man bliver bænket i mangel på indstilling i fjerde kvartfinalekamp i Aalborg.

Kommentarer

1 kommentar om “Mere disciplin og bedre markeringer”

  1. TYREN siger:

    Fint nok. Er indstillingen ikke iorden, så er det på bænken. Ingen disciplin, så er det på bænken, Astrup ;-). Synes Berry viser sig mere og mere som en PO fighter!
    Fedt med de nye signs!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top