Mathias Bau fortsætter i Rødovre
mathias-bau_RMB-Copenhagen_05_140212_BP.jpg
Rødovre Mighty Bulls har til sæson 2012/13 underskrifter fra Sebastian Dahm, Sebastian T. Bergholt, Tobias Hansen, Rasmus Astrup, Michael Smidt og senest altså Mathias Bau Hansen. Foto: Brian Poulsen
ishockey Rødovre Mighty Bulls har sikret sig 18-årige Mathais Bau Hansen i yderligere to sæsoner. ”Det føles som det rigtige at skrive kontrakt for to år,” siger han og er dermed den foreløbigt sjette spiller med kontrakt for sæson 2012/13.

2-års kontrakter er for tiden vældig populære i Rødovre Mighty Bulls. Fem spillere har allerede sat deres underskrift på en kontrakt for de kommende to sæsoner. Nu kommer turen så til den sjette spiller.

18-årige Mathias Bau Hansen har nemlig besluttet at tage to år mere for barndomsklubben.”Det føles som det rigtige at skrive kontrakt for to år. Det er rigtig godt at være her i klubben, hvor træneren (Brad Gratton, red.) giver masser af spilletid til de unge spillere. Og så er det desuden altid fedt at spille på hjemmebane i Arenaen,” siger Bau, der har haft en stor sæson i Rødovre-trøjen. Han har ikke været i tvivl om, at karrieren skulle fortsætte hos tyrene.

”Jeg har ikke rigtig overvejet andre klubber end Rødovre. Jeg har det fint med træneren, og jeg mener, at det er fornuftigt at skrive under for to sæsoner,” udtaler Mathias Bau, der kort runder det kommende slutspil.

”Det bliver spændende, og jeg glæder mig meget. Det bliver en stor oplevelse at spille foran fansene.”

Cheftræner Brad Gratton giver den 196 centimeter lange forward nogle ord med på vejen.

”Jeg er glad for, at Mathias har skrevet under for to år. Han udvikler sig godt og er en spiller med stor power, er god ved banderne og forechecker hårdt. Han bliver bedre og bedre og deltager også mere i de afgørende situationer i kampene. Jeg forventer, at han vil spille et godt playoff,” siger ’Gratts’ om kontraktforlængelsen.

 

Hårdt arbejde til sommer

Med sine blot 18 år er der fortsat meget at lære for den unge ishockeyspiller. Derudover er der det fysiske aspekt i udviklingen.

”Han skal arbejde hårdt til sommer med at øge sin vægt og få flere muskler på kroppen, og så er han godt på vej til at blive en god powerforward,” forklarer Brad Gratton, der glæder sig over, at 2-års kontrakter er populære blandt spillerne.

”Jeg får muligheden for at arbejde mere med spillerne og følge deres udvikling, og det ser jeg som en positiv ting. Det ville da være det bedste, hvis alle skrev for to år, men der er sikkert også nogle, der vælger at tage videre. Men der er forhåbentlig flere spillere, der ønsker at skrive under med Rødovre.”

Mathias Bau har i 35 kampe i indeværende sæson lavet 15 (4+11) point og har taget et kæmpe skridt i sin udvikling. I forrige sæson spillede han 17 kampe for tyrene med nul point til følge.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top