Annonce

Markant fald i antallet af tricktyverier
WEB_politibil.jpg
På trods at den gode udvikling, råder politikommissær Anders Pilegaard stadig borgerne til at være opmærksomme på, hvem de åbner døren for. Foto: Red.
politi Færre indbrud og mindre kriminalitet. Det går den rigtige vej for Københavns Vestegns Politi. Kurven er især knækket, hvis man kigger specifikt på antallet af tricktyverier. I Rødovre var der 57 procent færre tricktyverier i 2011 end i året før.

I de senere år har man her i spalterne med jævne mellemrum kunne læse om det ene tricktyveri efter det andet. Personer der udgiver sig for at være håndværkere, hjemmehjælpere eller bare vil ‘låne telefonen’ snyder sig ind hos primært ældre borgere og stjæler, hvad de nu lige kan finde af værdier.
Antallet af tricktyverier toppede i 2010, men nu er kurven knækket. Markant endda.     
Politiets seneste årsstatistik viser, at antallet af tricktyverier i hele politikredsen er faldet med hele 45 procent. I Rødovre er tallet faldet med hele 57 procent, fra 49 tricktyverier i 2010 til 21 i 2011.
“Via lokalpressen har vi længe bedt folk være skeptiske, når det ringer på døren, og kun åbne, hvis de føler sig trygge ved det. Jeg er glad for, at vi nu ser sådan et markant fald i disse ubehagelige tyverier, siger politikommissær Anders Pilegaard, leder af Københavns Vestegns Politis kriminalpræventive sektion.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top