Annonce

Lokalrivaler til afdansningsbal
andy-contois_RMB-Copenhagen_04_251111_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Ishockey Grundspillets sidste opgør mellem naboerne Rødovre og Copenhagen finder sted tirsdag aften i Arenaen. Tyrene har fået maksimumpoint mod rivalerne i denne sæson, men backen Sebastian Bergholt forudser dog en tæt match. Rødovre har samtlige spillere klar.

Rivalerne og naboerne fra syd, Copenhagen Hockey, har ikke fået et ben til jorden i denne sæsons kampe mod Rødovre. Tyrene har taget fire sejre og en samlet målscore på hele 24-10.

Holdenes sidste indbyrdes kamp i sæsonen løber af stablen i Rødovre Skøjte Arena, men Copenhagen sidder uhjælpeligt fast på sidstepladsen med 28 point – der er 12 point op til Frederikshavn med fire kampe igen.

Annonce

Rødovre kæmper for ligaens tredjeplads. P.t. har holdet 61 point imod Hernings 62, og uldjyderne har en kamp ekstra i hånden.

Rødovre signede i sidste uge med det unge backtalent Sebastian Bergholt, og han glæder sig over allerede nu at have sin fremtid på plads.

”Jeg er glad for, at jeg får to år mere i Rødovre. De har vist interesse, og jeg har ikke været i tvivl om, at jeg ville fortsætte her,” siger backen.

Bliver en svær kamp
Han ser frem mod lokalopgøret mod Copenhagen, som han ikke mener, bliver en walkover for tyrene.

”Det bliver en svær kamp, for Copenhagen vil helt sikkert arbejde hårdt og slutte sæsonen godt af. Det kan dog være en fordel, at vi har vundet alle fire kamp over dem i sæsonen,” udtaler Bergholt.

Det er blevet til fire assister for det 18-årige talent, og han er selv overrasket over det sidste halve år.

”Jeg har fået meget spilletid, og det havde jeg ikke regnet med inden sæsonstarten. Jeg har lært utrolig meget af at spille,” siger han og omtaler kort det kommende slutspil.

”Det bliver nogle hårde kampe og et hårdt program, men jeg glæder mig meget. Der bliver mere intensitet i kampene. Jeg vil helst møde Herlev i kvartfinalen, som vi har spillet nogle tætte kampe med i år, samtidig med at der har været en fed stemning blandt tilskuerne,” siger Sebastian Bergholt. Han håber på succes i resten af kampene i grundspillet.

”Nu skal vi vinde de sidste par kampe inklusiv kampen mod Herning, og så kan vi forhåbentlig slutte på tredjepladsen.”

Der skal ydes 100 procent
Meldingen fra cheftræner Brad Gratton er ikke til at tage fejl inden lokalopgøret.

”Vi skal komme hårdt og aggressivt ud til kampen. Vi har alle spillere klar til kampen, så hvis du ikke yder 100 procent, så spiller du ikke. Drengene skal arbejde og spille disciplineret. Copenhagen vil være sultne efter at slå os, så drengene véd, hvad jeg forventer. De sidste kampe her tæller meget, så vi vil være klar,” siger den canadiske coach.

Og som Gratton nævner, vil Rødovre stille med at fuldtalligt mandskab. Mikkel Nielsen er dermed tilbage efter en kortvarig skade.

Rødovre Mighty Bulls mod Copenhagen Hockey begynder kl. 19 i Rødovre Skøjte Arena. Hoveddommerne bliver Chris Deweerdt og Martin Engelhardt.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top