Kort om sport
avarta-herlev18_231011_BP.jpg
Avarta og Morten Asmussen tabte i weekenden 2-0 til Herlev i en træningskamp. Foto: Arkiv
Kort om Sport Avarta, minus 6 stamspillere, tabte 2-0 til Herlev i en træningskamp. Samtidig får et tidligere Avarta-talent nu lov at prøve kræfter med U17-landsholdet.

Avarta. Med 6 stamspillere ude tog Avarta lørdag imod Herlev på hjemmebane i Espelunden. Det blev til en tæt kamp, der dog endte med en Herlev-sejr på 2-0. Avarta fortsætter optakten mod forårssæsonen med kamp mod Nordvest FC på lørdag d. 25. februar. Igen er det på hjemmebane i Espelunden.

U17-landsholdet. Kevin Andreasen får nu lov at prøve kræfter med U17-landsholdet. U17-landsholdstræner Thomas Frank har op til kampene mod Schwiez udtaget 18 mand, men vil i forbindelse med træningen gerne se spillerne an i interne kampe. Derfor har han givet 4 af U16-landsholdets bedste spillere chancen for at se, hvad der kræves på det næste niveau. Én af de få udvalgte er Rødovre-drengen og den tidl. Avarta-spiller Kevin Andreasen, der nu spiller i Brøndby IF.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top