Annonce

Kort om Sport
Kort om Sport RFC hentede endnu en storsejr, da Copenhagen for anden gang på tre dage fik ørene i den slutspilstunede maskine. Jesper Duus stopper karrieren.

Floorball. Med sin tredje sejr på 5 dage satte RFC en tyk streg under, at holdet er klar til slutspillet. Med cifrene 16-5 – de samme som mod Vanløse – blev Copenhagen fejet af banen for anden gang på tre dage. Det første opgør endte 8-1 til RFC, der nu kun mangler hjemmekampen mod FF København, før den står på slutspil, hvor holdet igen ser ud til at løbe ind i Team Århus Floorball i kvartfinalen.

Ishockey. Efter sin debut i 1983 i den bedste danske hockeyrække er der blevet sagt og skrevet mange ting om Jesper Duus, og på det seneste hans alder, men efter dette slutspil er det slut. Den nu 44-årige back stopper karrieren efter denne sæson. Jesper Duus debuterede for Rødovre i 1983, og spillede i klubben, indtil han i ’87 startede en lang udlandskarriere med en masse metal. I 2005 var han tilbage i Rødovre, hvor han – kun afbrudt af en enkelt sæson i Hvidovre – spillede indtil sidste sæson. Snart er det slut for Duus, der nu vil udnytte sin uddannelse.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top