Annonce

Kort om Sport
Kort om Sport RFC fortsætter rejsen mod en sæson som ubesejret. RSIK’s 1. divisionsmandskab slog Esbjerg ud af slutspillet. I håndboldens verden skifter U20-landsholdskeeperen Natasja Clausen klub.

Floorball. Efter at have tævet Vanløse 16-5 onsdag aften, skulle RFC fredag aften op imod Copenhagen SFC, og her blev det igen til en storsejr. Denne gang var cifrene 8-1. Copenhagen SFC er også modstanderen søndag, inden RFC spiller sidste kamp næste lørdag på hjemmebane mod FF København.

Ishockey. RSIKs 1. divisionsmandskab har kvalificeret sig til semifinalerne efter en 4-1 sejr over Esbjerg IK. Efter Rødovre i første periode havde bragt sig foran ved Mark Redøhl, udlignede Esbjerg i overtal i 2. periode. Så var det Rødovres tur til i overtal at svare igen, og efter 2-1-scoringen af Mikkel Ry Nielsen kunne Esbjerg ikke score yderligere, mens Nikolaj Zorko og Emil Møller Rasmussen kunne udbygge føringen for RSIK. I semifinalen møder Rødovre Herning, der er det eneste jyske hold tilbage i turneringen.

Annonce

Håndbold. U20-landsholdskeeperen og Rødovre-pigen Natasja Clausen skifter efter denne sæson Lyngby HK og København ud med Ringkøbing og Vestjylland. Årsagen til skiftet er Ringkøbings fokus på udvikling af målvogtere. Bl.a. har klubben en decideret målmandstræner ansat modsat Lyngby.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top