Annonce

Kongelig integration
WEB__1_mary_i-traad-med-ver.jpg
Foto: Brian Poulsen
Fint besøg Integrationsprojektet ‘I tråd med verden’ fik meget fornemt besøg, under Copenhagen Fashion Week.

Vi har flere gange skrevet om det flotte integrationsprojekt ‘I tråd med verden’, hvor kvinder uden for arbejdsmarkedet syer og strikker til fordel for eksempelvis fattige børn, mens de forberedes på at kunne få et arbejde i Danmark. I sidste uge udstillede kvinderne nogle af deres flotte ting på modemessen i København. Her fik de fint besøg af Kronprinsesse Mary, som både fik fine gaver med hjem til tvillingerne og sig selv.
Men der blev også lige tid til en snak om håndværk og integration, da hun besøgte kvinderne.

Annonce

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top