Annonce

Keeper i vejen for RH
RH_damer-oeresund03_091011_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Håndbold Rødovre Håndbolds 1. divisionsdamer tabte i Aarhus, da en storspillende AGF-keeper pillede pynten af Rødovres offensiv, og holdte gæsterne på 15 mål. RH scorede kun 5 mål i hele anden halvleg.

AGF Håndbold – Rødovre Håndbold: 20-15(11-10)

Rødovres målscorer: Karina Jørgensen 3, Nadia Mestasi 3, Maibritt Ranch 2, Olivia Black 2, Stine Kock 2, Alexandra Banfalvi 1, Louisa Mittet 1, Mia Brøndum 1.

Annonce

Udv: AGF: 4 x 2 min, RH: 4 x 2 min.

Da AGF gæstede Rødovre Stadionhal i november, var forskellen mellem de to hold i den marginale afdeling. Det blev dog århusianerne, der løb med de to point efter en to målssejr.

Lørdag mødtes de to hold igen, og igen var det århusianerne, der på hjemmebane tog de to point. Denne gang dog mere overbevisende, da Rødovre tabte med 5 mål. Det var dog ifølge træner for Rødovre Maj-Brit Skeldrup ikke et korrekt udtryk for forskellen mellem de to hold.

Hun mener, at Rødovre skød sig selv i foden i anden halvleg:

”Vi laver 5 mål i anden halvleg. Så vinder man ikke kampe i første division,” forklarede hun til Rødovre Lokal Nyt efter kampen. Der var specielt en årsag til de manglende mål:

”Vi brænder på deres målmand. Hun står – ifl. dem selv(AGF red.) – sit livs kamp. Det gør hun også, men vi skyder hende forkert. Vi skyder hende i armene og i fødderne. Hun er ikke særlig høj, og vi har brugt hele ugen på at snakke om, at hun skulle have den oppe i målet. Det formår vi simpelthen ikke.”

Modsat stod forsvaret rigtig godt, hvilket ikke mindskede frustrationen over det haltende angrebsspil:

”Det bliver rigtig dyrt, på trods af at de kun scorer 9 i anden halvleg. De scorer kun 2 mål i det sidste kvarter. Vi stod rigtig godt i den ende.”

Forsvarsspillet har udviklet sig til en specialitet for Rødovre, der i den ende af banen har udviklet et stabilt højt niveau:

”Jeg synes, det er de samme ting fra sidst, der fungerer rigtig godt. Vi får dækket nogle gode forskellige forsvarsformationer, og skifter hele tiden for at forvirre dem lidt. Det, synes jeg, fungerede rigtig godt,” fortalte Maj-Britt Skeldrup.

Forsvaret er på plads. Er du enig i, at det bliver offensiven, der bliver afgørende for om I bliver i 1. division?

”Det er lidt den følelse, man står med lige nu i hvert fald. Hvis man nu her dagen efter skal sige noget pænt om angrebet, så bliver det, at vi faktisk spiller os frem til nogle gode chancer og har nogle flotte kombinationer ind imellem, men hvis man helt fri med målmanden vælger at skyde lige på hende…,” stønner Maj-Britt Skeldrup uden fortsættelse.

Næste weekend får Rødovre specielt besøg i Stadionhallen, når Bjerringbro skal forsøge at revanchere det sensationelle nederlag i Bjerringbro til oprykkerne Rødovre.

Rødovre har udset sig kampen: som en chance for at drille et af holdene oppe fra den øverste del af tabellen, igen.

”Når man spiller i 1. division, så skal man kigge på nogle af de hold, der ligger godt til en. Jeg tror egentlig Bjerringbro ligger meget godt til,” lyder det fortrøstningsfuldt fra Skeldrup, der har gjort sig klart, hvad der skal justeres inden kampstart:

”Vi vil prøve at fokusere på at score på de chancer, vi skaber. Jeg ved ikke, om man kan sige, at vi gør det mere alvorligt(til træning red.), for det har hele tiden været alvorligt, men vi bruger lidt mere fokus på, at være mere effektive. Vi skal prøve at tænke over, hvor vi skyder henne.”

I den anden ende har Rødovre-træneren tiltro til, at forsvaret har hvad, der skal til for skabe endnu en overraskelse:

”De har nogle gode skytter. Kan vi få gang i vores forsvar igen, så skal vi gerne kunne dæmme op for det.”

Et spørgsmålstegn bliver dog om Mette Bertolt får mulighed for at deltage i kamp. Under kampen mod AGF trådte hun ned på en andens fod, og vred selv sin fod helt rundt. En skade der er svær at forholde sig til for Maj-Britt Skeldrup:

”Det kan jo være alt eller intet. Vi håber vores ’fys’ Lasse kan hele hende her i løbet af ugen. Det har han gjort før, så det håber vi han kan gøre igen,” lyder det optimistisk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top