Annonce

Kaptajnen erkender Rødovre-blamage
RMB-AaB_12_020212_BP.jpg
Rødovre leverede en af sæsonens mindre imponerende indsatser i nederlaget til AaB. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Tomme blikke og hængende hoveder blandt Rødovre-spillerne var dominerende i kølvandet på blamagen mod AaB. ”Ingen af spillerne var på deres normale niveau, og vi tager hele skylden,” siger kaptajn Michael Smidt, der samtidig raser over hallens is.

Rødovre leverede torsdag en af sæsonens dårligste kampe, da holdet hjemme tabte 0-3 til AaB Ishockey. Intet fungerede for tyrene, der nærmest blev udstillet i store perioder af kampen.

Der gik længe, inden spillerne kom ud af omklædningsrummet. Men vi fangede kaptajn Michael Smidt, der blankt erkender, at det var en forfærdelig indsats.

Annonce

”Det var helt sikkert en af vores dårligste kampe i denne sæson. Der var mange ting, der ikke fungerede i dag. Ingen af spillerne var på deres normale niveau, og vi tager hele skylden. Vi var der ikke, og hele holdet havde en offday,” lyder det fra Smidt.

Der blev dømt at hav af udvisninger i kampen – flest til AaB – men der var ikke tilfredshed med dommerpræstationen.

”Dommerne dømmer ikke godt, men det er også lidt vores egen skyld. Vi råber for meget af dem i de første to perioder, og det resulterer i, at de dømmer imod os,” siger kaptajnen og raser desuden over isens tilstand.

”Vi har i Rødovre nok den dårligste is i hele ligaen. Jeg har klaget over den i mange år, men den er stadig for dårlig. Det hænger sammen med, at den bliver brugt lige op til vores opvarmning, og derfor ikke er i den mest optimale tilstand inden kampen. Isen bliver kørt alt for meget op, og det er ikke godt for kampen.”

Michael Smidt raser over isen
Det er ikke det samme, som Rødovre kommer ud for i andre danske haller.

”Isen er bedre i de andre haller, så jeg håber meget, at der kan rettes op på det her i Rødovre. I dag bliver vores spil i powerplay udstillet ved at pucken hopper og danser på mærkelige måder. Modstanderne kan heller ikke lide at spille her på grund af isen,” forklarer Michael Smidt men slår fast med syvtommersøm.

”Der er flere faktorer for, at det går skidt i dag. Isen er en af de primære grunde, men den klart største årsag var vores egen præstation. Spillet i dag var under al kritik.”

Tyrene havde utallige muligheder for at komme tilbage i powerplay. Men chancerne blev misbrugt, og AaB kunne gnide sig i hænderne.

”Vi prøver i to perioder på at få noget ud af overtalsspillet, og så bliver det bare endnu værre i tredje periode. Der var ikke noget, der ville fungere for os,” udtaler kaptajnen.

Der resterer nu blot fire kampe, inden alvoren begynder med slutspillet.

”Vi må tage det som en lærestreg. Alle hold har en nedtur, og vores har varet de sidste par kampe. Nu skal vi samle os op og vinde. Vi skal til at spille simpelt og disciplineret igen,” siger Smidt og fortæller, at der blev talt med store ord fra Brad Gratton inden tredje periode.

”Jeg vil ikke oversætte alt, hvad han sagde, men han gav os en stor skideballe – og den var helt fortjent. Den havde vi brug for. Vi skal finde en måde at stå sammen på nu og se frem,” slutter Michael Smidt til rnn.dk.

Nederlag var egen fejl
Vi talte også med cheftræner Brad Gratton, der mildest talt var meget skuffet over nederlaget. Han lægger ikke skjul på sin bitterhed.

”Kampen i aften var sådan en, som jeg helst ikke vil huske. De første 15 minutter var ok, men efter det, går det ned for os. Drengene var ikke samlet i aften. Vi spiller en dårlig kamp og giver tre point væk. Holdet skal vide, at det tager 60 minutter at vinde en kamp. Når vi forechecker hårdt og spiller simpelt, vinder vi, og det gjorde vi ikke i aften,” lyder det skuffende fra ’Gratts’.

Han giver holdets forfærdelige powerplay nogle ord med på vejen, da vi spørger ind til det.

”Vi spillede slet ikke det powerplay i aften, som vi kan. Det var bare ikke os,” siger Gratton og finder et lille smil frem, da vi hører om hans ord til spillerne i pausen mellem anden og tredje periode.

”Jeg kan nok ikke fortælle, hvad jeg sagde til dem, men der var brækkede stave. Det er ikke godt nok af os. Folk kommer for at se god ishockey, og så spiller vi sådan.”

Med fire kampe tilbage skal der bibeholdes et vist fokus for ikke at miste momentum inden playoff.

”Jeg vil ikke gå i panik, fordi vi taber et par kampe i træk. Vi skal vågne op og ellers være fokuseret igen,” siger Brad Gratton og slutter af med følgende.

”I aften prøvede dommerne at få os tilbage i tredje periode, men det fungerede slet ikke for os. Det var vores egen fejl, og så stod deres målmand også godt. AaB fortjente sejren.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top