Annonce

Kaptajn Michael Smidt fortsætter
michael_smidt_RMB-Herlev_28_301211_BP.jpg
Michael Smidt fortsætter i Rødovre i de næste to sæsoner Foto: Brian Poulsen
Ishockey Kaptajn for Rødovre Mighty Bulls, Michael Smidt, har taget en beslutning. Han fortsætter i yderligere to sæsoner for den klub, som han har spillet over 560 kampe for.

I pausen mellem første og anden periode i mandagens kamp mellem Herning og Rødovre afslørede kommentator på TV 2 Sport, Jimmy Bøjgaard, at kaptajn Michael Smidt har underskrevet en toårig kontrakt med Rødovre Mighty Bulls.

”Ishockeyen er det primære, og jeg elsker at spille sporten. Arbejdsgiver, fans og holdkammerater har også givet mig lov til at spille videre. Lederrollen og mit hårde arbejde er nok nogle af mine store forcer,” siger kaptajnen til TV 2 Sport. Han fortsætter.

Annonce

”Jeg synes også, jeg er blevet bedre i år end de foregående, så jeg føler stadig, at der er masser tilbage i mig. Jeg har stadig lidt at give til de unge spillere.”

Stolt af at være med
Rødovre har ’snydt’ stort set alle eksperter i landet og snuppede grundspillets fjerdeplads. Det er imod al forventning, at holdet sluttede i top 4.

”Jeg er stolt af at være med igen i år, hvor vi har klaret os utrolig godt i forhold til de midler, vi har. Det er fantastisk at se de unge gå ind og tage ansvar, og det er jeg glad for at være en del af,” udtaler Michael Smidt, der altså skal stå i spidsen for holdet i yderligere to sæsoner.

”Forhåbentlig ser vi et Rødovre-hold, der kan lege med i toppen med et bedre og mere stabilt hold om nogle år,” slutter Michael Smidt over for TV 2 Sport.

I grundspillets 40 kampe har Michael Smidt lavet 37 (17+20) point. Nu venter slutspillet, hvor AaB Ishockey er modstanderen i kvartfinalen. Kaptajnen har i alt spiller over 560 kampe i Rødovre-trøjen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top