Annonce

Jannik Karvinen lyner i Norge
jannik-karvinen_RMB-Copenhagen_01_251111_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen (Arkiv)
Ishockey Rødovre-spilleren Jannik Karvinen lavede i denne uge tre mål for Danmark i Norge. Og så har backen Sebastian Bergholt forlænget kontrakten med to år.

Hvad Jannik Karvinen har haft svært ved for Rødovre de sidste par kampe, er lykkedes på det danske landshold.

Karvinen var sammen med Sebastian Dahm og Simon Grønvaldt de spillere fra Rødovre, som landstræner Per Bäckman havde udtaget til firenationers-turneringen Euro Ice Hockey Challenge i Norge i denne uge. Danmark skulle møde Letland, Frankrig samt værtsnationen.

Annonce

I 3-1-sejren over Frankrig nettede Jannik Karvinen en enkelt gang, mens han lynede dobbelt i ’finale’-nederlaget til Norge på 7-3.

Sebastian Dahm vogtede målet mod Frankrig og får ros for sin indsats. Simon Grønvaldt gik pointløs fra turneringen, men han vil formentlig se tilbage på en god landsholdsdebut.

Danmark vandt åbningskampen med 3-2 over Letland efter en straffeslagsafgørelse, men sluttede på andenpladsen efter nederlaget til de stærke nordmænd, der endte etter.

Sebastian Bergholt forlænger

Forleden blev det offentliggjort, at Rasmus Astrup havde forlænget med to år, og nu er turen så kommet til den 18-årige back Sebastian Bergholt. Han tager således to år mere i Rødovre-trøjen, og det er en glædelig nyhed for cheftræner Brad Gratton.

”’Bergy’ er en ung og fremadstormende spiller, som har bevist, at han trods sin unge alder formår at spille i den bedste liga,” lyder det fra canadieren.

”Han har potentiale til at blive en af ligaens førende forsvarsspillere.”

Sebastian Bergholt har spillet samtlige 37 kampe for Rødovre i denne sæson og står noteret for i alt fire assister. Den unge back har også markeret sig på klubbens 1. divisions-hold, hvor det er blevet til 6 (5+1) point i otte kampe i indeværende sæson. I lørdagens hjemmebane-nederlag til Herning scorede backen hele tre mål.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top